De nagellakjes van Essie vind ik GEWELDIG! Alle kleuren die ik mooi vind zijn wel aanwezig. Deze zomer zijn de pastel- en nudetinten helemaal terug en laat het nou zo zijn dat ik HOU van pastel en nude kleuren. Hier word ik dus blij van!
De nagellak van Essie is te koop voor €9,99 bij onder andere de Etos. Zelf bestel ik regelmatig Essie nagellak bij bol.com (yes, daar zijn ook hele fijne beautyproducten te bestellen!)

 Spin the Bottle.  Ik heb hier één laagje van deze kleur aangebracht zodat het wat natuurlijk blijft. De kleur is wat milky maar hier houd ik wel van.
Twee laagjes worden ook mooi en dekt geheel.

 

Tuck it in my tux. Een witte nagellak maar toch niet! Ik vind het altijd zo een gedoe om een goede witte nagellak te vinden. 1. Vaak zijn ze veeeeeel te wit. 2. het kwastje MOET ECHT goed zijn want als je knoeit met witte nagellak dan zie je dat dus meteen en 3. Ze bladderen snel af.
Deze kleur van Essie is nét geen wit. Ook een milky kleurtje. Ik heb twee laagjes aangebracht op de foto omdat één laagje niet dekt en ook niet zo mooi staat. De kwastjes van Essie en de nagellak zelf zijn precies goed om foutloos je nagellak aan te brengen 🙂

IMG_5017.JPG

Back in the limo.  Een abrikoos kleurtje! I LOVE IT. Ik heb ongeveer 6 abrikoos kleurige nagellak maar geen van allen lijkt echt op elkaar. Deze kleur vind ik zelf erg mooi omdat het subtiel is. Nu heb ik één laagje aangebracht maar met twee laagjes knalt het er wat meer uit.

Wat zijn jouw favo nagellak kleurtjes?

May