Hoe leuk is het als iemand jou vraagt of ze je mogen interviewen? Ik voelde me helemaal vereerd en natuurlijke wilde ik hieraan meewerken!
Ik kreeg een lijst met (hele leuke) vragen in mijn mailbox en heb alles met veel plezier beantwoord. Zo wordt er aan mij gevraagd wat mijn favoriete producten zijn en hoe ik dit gebruik. Wat mijn ochtend- en avondrituelen zijn en ga zo maar door. Benieuwd?

Wil jij het hele interview lezen? Natuurlijk wil je dat!!

Dat kan HIER: op de website van S-diary.nl

Mis je nu vragen of wil je graag iets anders weten dan kun je dit natuurlijk altijd aan me vragen. Je kunt een berichtje achterlaten onder dit artikel of mij een mailtje sturen naar info@maycate.com.
Binnenkort start ik ook met een Q&A op mijn blog én op YouTube. Dus houdt dat zeker even in de gaten!

May