We zitten weer op de helft van de maand. En dat betekent unboxing Beautybox! Yay. Ik vind deze artikelen altijd zo leuk. Iedere maand is het weer een verassing wat er in de box zit. Deze maand zat de box redelijk vol. Benieuwd? Lees dan het artikel. 

BEAUTYBOX

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

De Beautybox is een box die maandelijks bij je wordt bezorgd voor €14.95. In de box vind je minimaal 5 beauty producten.
Wat aan Beautybox leuk is, is dat er altijd verschillende producten te vinden zijn in de doos. Denk aan make-up, huidverzorging maar soms ook haarverzorging.
Deze maand vond ik een hoop huidverzorging én make-up. Ben je trouwens nog benieuwd naar de eerdere Beautyboxen? Deze kun je hier vinden.

Wil je ook graag een box ontvangen? Ga dan even naar de website van Beautybox. Hier kun je meer informatie vinden over de box, de prijs en op welke manier je je kunt aanmelden.

MENUKAART

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

In iedere box vind je een menukaart. Hierin staat wat er precies in je box zit, wat je ermee kunt doen en wat de prijs is van het product.
Heel handig, want soms weet je echt niet wat je moet doen met een product. Of wil je de prijs graag weten.

Het is bijna Valentijnsdag en Beautybox got your back

Deze maand is het thema ‘It’s Time For Romance’ en dat zie ik terug in de menukaart. Mooi roze van de voorkant met bloemetjes. Het is natuurlijk al bijna Valentijnsdag en ‘Beautybox got your back’. Single of niet, deze producten zouden je de dag goed moeten laten doorbrengen.

COFFEE SCRUB

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

We beginnen met de ‘Coffee scrub‘. Ik ben echt mega fan van deze scrubs. Ze zijn heerlijk. Ja ik houd van koffie, dat scheelt misschien maar verder is een koffie scrub super fijn voor de huid. Ik gebruik het stiekem ook voor mijn gezicht en geloof me, je wordt mega mega mega zacht. De Coffee scrub van het merk ‘Roos‘ bestaat uit koffie en gedroogde rozenblaadjes wat voor een heerlijke geur zorgt.
De koffie zorgt voor de vetafbraak in de vetcellen en zorgt voor vermindering van cellulitis, littekens, acné, psoriasis, striemen en andere oneffenheden.
De rozenbottelolie zorgt er weer voor dat de huid nieuwe huidcellen kan aanmaken en herstelt de huid.

Ik ben écht gek op coffeescrubs dus ik ben hier heel blij mee! De waarde van deze scrub is €9,95

GLITTER OOGSCHADUW

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

De Terracotta Glitter Eyeshadow van Golden Rose ziet er lekker valentiney uit inderdaad. Heel lichtroze met glitters en goed gepigmenteerd!
Ik heb al eerder producten van Golden Rose gebruikt en dit is toch mijn favoriet tot nu toe. Deze oogschaduw kun je heel mooi gebruiken voor bijvoorbeeld je inner corner of over je hele ooglid. Who cares, doe wat je leuk vindt.
Het kan zijn dat jij een andere kleur hebt want er zijn verschillende kleuren weggegeven.
De waarde van de oogschaduw is €11,95.

EYELINER

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

In tegenstelling tot de oogschaduw kreeg iedereen een blauwe eyeliner. Namelijk de Exclusive Eyeliner Nr. 12 Denimblue Pearl van Lookx. De eyeliner is makkelijk te blenden na aanbrengen waardoor je deze heel goed kunt gebruiken voor een smokey eye.
Blauw past trouwens ook bij iedere huidkleur en is iets minder hard dan zwart. Voor iedereen een fijn product dus. Ik ben er ook blij mee!
Dit potlood kost €17,95.

LIPSTICK

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

Lipsticks zijn altijd spannend. Smaken verschillen namelijk enorm. Meestal krijg ik een donkerrode kleur en dat is niet helemaal mijn ding. Eindelijk krijg ik een lipstick waar ik wel wild van wordt. Namelijk een abrikoos-kleurige en die is perfect voor in de zomer!
Het gaat om de ‘Lipstick Nr.29 Apricot Pearl van Lookx‘. Ter waarde van €15,95. Lookx vind ik een prettig merk en heb meer make-up hiervan.
De lipstick is op crème basis met een extra glanzende finish. De matte lippies raken er een beetje uit aankomende zomer..  Wat heel fijn is, de lipstick bevat meer dan 85% natuurlijke ingredienten waaronder wonderboomolie. I don’t care what it does, het klinkt al goed.

Kleine leuke tip: als je wat wilt bestellen op de website van Lookx, voer dan code BBXJ17 in. Dan krijg je bij een bestelling van minimaal €20 een lip brush cadeau 🙂

MASKERS

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

Ook hier kan het niet verkeerd gaan. Maskers zijn altijd goed. De maskers van 7th Heaven kennen we allemaal wel volgens mij. In de box vond ik de Hot Chocolate Mud Mask, de White Chocolate Mud mask en de Strawberry Soufflé Mud Mask.
Allemaal moddermaskertjes en guess who is loving that? Yep, ik. De komende tijd weer lekker maskertjes tijd dus.
De maskers kosten per stuk €1,89.

SWATCHES

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI
UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI
UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

WAT VIND IK?

UNBOXING BEAUTYBOX FEBRUARI

De Beautybox van februari was weer top! Er zaten in totaal 7 producten in en zat dus lekker vol. Het allerfijnst vind ik de coffeescrub en ook de lipstick vind ik heel mooi.
De rest vind ik ook fijn trouwens. Er zitten geen producten in die ik niet kan of ga gebruiken.
Jullie zullen een aantal producten waarschijnlijk ook terug zien op mijn Instagram in een look 😉

De totale waarde van de box was deze maand €61,47 en dat is toch even lekker als je er maar €14,95 voor hebt betaald. Deze Beautybox kun je nog bestellen tot en met 14 februari en daarna, helaas pindakaas maar dan moet je even wachten op de box van maart.

Alvast een fijne Valentijnsdag ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May