De Beautybox juli editie kwam afgelopen weekend weer binnen! Uiteraard ga ik deze box weer met jullie unboxen. Zitten er weer fijne dingen in? Valt de box een keer tegen? Let’s see!

BEAUTYBOX

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENU

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017
UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels ?
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Shine like a true sun Goddess

Het thema van deze maand is ‘A True Sun Goddess‘. Want van de producten die in deze box zitten krijg je een stralende huid, mooie lippen en glanzend haar. Aldus Beautybox. So you can shine like a true Goddess!

INHOUD BEAUTYBOX JULI

BODYLOTION SPRAY

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Het eerste product dat ik zie is de Glow & Shine Bodylotion Spray & Go van Vogue Cosmetics. Het is een full size van 200ml ter waarde van €5,99.
De Glow & Shine collectie is gebaseerd op de tropische luxe deurbeleving in combinatie met luxe diamantpoeder die de huid voedt. Deze bodylotion spray laat een gouden shimmer achter op de huid (mooi!), hydrateert de huid en ruikt zalig.
Ik heb laatst een volledige review over deze lijn geplaatst. Als je benieuwd bent dan kun je die hier lezen.

BODY MIST

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Vorige keer zat er een bodylotion van dit merk in  de box. Deze keer is het de Body Mist van Greenland die 75ml bevat en €14,95 kost.
De Greenland Fruit Emotions body mist aardbei-anijs ruikt fruitig. Persoonlijk vind ik de geur niet echt heel lekker. Ik vind de lotion lekkerder ruiken.  Als je van aardbeien geur houdt is dit trouwens wel een prima geur en ideaal voor de warme dagen als je een niet al te zware geur wilt dragen. Ps. De geur wordt lekkerder na een aantal minuutjes..
De mist is dierproefvrij en bevat 95% natuurlijke ingrediënten. Verder is de mist vrij van SLS, SLES, parabenen en alcohol. Wat wel weer erg fijn  is. Tip: als je de body mist in de koelkast bewaart dan heb  je iedere keer een heerlijke verkoelende body mist.

HAAROLIE

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Ook dit merk ben ik al eens tegengekomen in een eerdere beautybox. Het is de Microfinish No2 van Paul Yacomine en bevat 25ml voor de prijs van €16.
Dit is een streng versterkende, ontgiftende, ultravoedende mix van organische essentiële oliën van roos, rozemarijn, geranium, druivenpitolie en amandel.
Dit olieserum dringt door de haarschacht om het vocht aan te vullen en het haar te laten glanzen. De substantie is licht en maakt het haar dus niet zwaar. Het is voor ieder haartype geschikt maar vooral voor de zwaardere, dikkere haartypes.

De olie is inderdaad heel licht en daardoor ook makkelijk aan te brengen en te verdelen over het hele haar. Het geeft inderdaad meer glans én het ruikt ZA-LIG! Dit is nu even mijn favoriete haarolie (ik hou van geuren).

HIGHLIGHTING PENCIL

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Het volgende product is make-up. Namelijk de Bare Necessities Highlighting Pencil van Jelly Pong Pong ter waarde van €16.10.
Dit dierproefvrije, passievrucht-aangedreven potlood is een highlighter, oogschaduw basis, waterliner en concealer in één.
Blend het op het voorhoofd, de jukbeenderen en langs de neus. Ook kun je het gebruiken om oneffenheden en donkere kringen mee te verbergen. Het potlood kun je gebruiken als je lenzen hebt want het is hypo-allergeen, niet comodogeen, heeft geen ftalaten en is parabenen vrij 🙂
Ik heb dit potlood al. En ik vind hem heel fijn, zelf gebruik ik hem het liefst onder mijn wenkbrauw om de brow wat te liften en tegelijkertijd de wenkbrauw strakker te maken.
Ik ga dit exemplaar in een mega beauty give away stoppen binnenkort!

LIP BUTTER (LIPSTICK)

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Tot slot een lipstick. Eigenlijk de Lip Butter ‘Ballons’ van Jelly Pong Pong ter waarde van €17. Ik ken het merk al enige tijd e ik vind de verpakkingen altijd zó leuk!
Dit is een lipbutter die geïnspireerd is op de favoriete lipstick van Kylie Jenner. De kleur zit tussen een toffee en nude tint in en je krijgt geen grauwe uitstraling door de kleur omdat er een licht rode ondertoon inzit.
Het product is 70% natuurlijk en de verpakking is geproduceerd met sojamelk (grappig).
Eindelijk ook eens een lipstick in mijn kleur! Ik HOU van deze kleurtjes, blij dus! Gaat zeker gebruikt worden 🙂

VERKRIJGBAARHEID

UNBOXING BEAUTYBOX JULI 2017

Denk je nu ‘Hey, ik wil precies deze box’? Dat kan tot en met 14 juli. Daarna kun je alvast de volgende box bestellen op http://www.beautybox.nl. Dan krijg je dus de augustus editie!.
Deze box heeft in ieder geval een totale waarde van €70,04.
Voor de beautybox betaal je maar €14,95 dus je hebt een hoop geld uitgespaard 🙂
Deze box vond ik persoonlijk erg leuk! Jammer alleen dat er een product in zat dat ik al kende (gaat al snel trouwens bij mij) en ik vond de body mist niet denderend. De rest vind ik top!

Heb jij de Beautybox al eens uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May