Yay! De herfstcollecties stromen weer binnen en ik word daar altijd weer blij van. Zeker van de nieuwe Essie Fall Collection van 2017. De nieuwe collectie bestaat uit zes nieuwe kleuren en ze zijn totaal verschillend. Dus voor iedereen is er wel wat!

ESSIE FALL COLLECTIE 2017

De allernieuwste Essie nagellak collectie bevat zes nieuwe kleuren en zijn geïnspireerd op de 90’s. Vind ik persoonlijk heel cool want ik kom uit 1985 dus heb ik de 90’s heel bewust meegemaakt. Niet dat we er nu allemaal zo mooi uitzagen hoor, want de 90’s beauty trends waren echt de ergste die er zijn, maar toch. Het was een leuke tijd.
Hieronder zie je ze allemaal! Benieuwd naar swatches? Dan kun je me altijd volgen op May Cate of op Snapchat: May-Cate. Hier vind je alle behind the blog materiaal, swatches etc.

GIRLY GRUNGE

Dit is een zachte zilverachtige metallic kleur met een paarse glans. Ik hou van metallic kleurtjes en deze vind ik dan ook heel tof. Ik was niet heel erg into grunge vroeger maar vind de naam tof bedacht.

KNEE HIGH LIFE

Jep, dit was ook een trend in de 90’s. En hij is terug gekomen inderdaad. De overknees. Anyways dit is een diepe wijnrode kleur met paarse ondertonen.

SAVED BY THE BELLE

Haha! Mijn favoriete programma, Saved by the Bell. Dit is puur nostalgie. Ik vind het heerlijk om de namen van de lakjes te lezen. Deze kleur is een lichte babyroze kleur met blauwe ondertonen. Stiekem een van mijn favorietjes.

DRESSED TO THE NINETIES

Deze kleur is een donkerpaarse lak met een groen-blauwe shimmer. Lekker donker en tof voor tijdens de koudere dagen. Ik hou wel van donkere nagels.
En deze naam past inderdaad bij de 90’s. Donkere kleding was namelijk heel cool. Ik droeg vaak donker 😉

MIXTAUPE

Ja, ik kan het niet helpen. Dit is toch echt mijn favo kleurtje. Ik blijf bij de lichte en de nude kleurtjes. Dit is namelijk een warme ivoorkleur met een klein beetje roze. Voor in de zomer is deze trouwens ook prachtig. De naam associeer ik niet met de 90’s trouwens. Maar ik denk dat dat aan mij ligt.

AS IF!

Deze kleur wordt omschreven als een poederige maagdenpalm blauw kleur met een rode ondertoon. Ik vind het echt een pastel achtig kleurtje en dat vind ik mooi! De naam ‘As if!’ is ook leuk. Zelf gebruikte ik het niet maar ik moest heel erg denken aan de film ‘Clueless’ MOET-JE-ZIEN!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze collectie is al vanaf juni verkrijgbaar hoor! Dus je hoeft niet te wachten met kopen want ze zijn er al. De lak kost per stuk €9,99 en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen zoals in ieder geval Etos. Ook kun je bij de Douglas kijken en het online aanschaffen bij Wehkamp.

Voor welke kleur ga jij?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May