Eén keer in de maand wijd ik een artikel aan een aantal producten van Etos. Altijd budgetvriendelijk én dierproefvrij. Dus fijn! Deze maand probeerde ik de Revitalizing primer en de Color Care lipstick met bijpassende lipliner. Lees je mee?

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

REVITALIZING PRIMER

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

Hey, deze ziet er echt ontzettend leuk uit! De Revitalizing Primer bevat 20ml en kost €5,99. De primer zit in hetzelfde soort flesje als ik gewend ben van de andere primers van Etos.
Etos omschrijft de primer als een perfecte basis voor je make-up. In de primer zie je bolletjes (zie foto hieronder) met een parelmoer-achtige kleur. In deze bolletjes zit aloë vera en algen-extract om de huid te liften en te revitaliseren.

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES
ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

Wanneer de primer uit het pompje komt lijkt het of er glitters inzitten. Dat zijn de stukjes van de bolletjes waar dus aloë en alg inzit. Deze stukjes lossen vanzelf op wanneer je het op het gezicht aanbrengt. Je voelt er verder ook niets meer van.
De primer ruikt lekker fris, ik ruik vooral de aloë vera, lekker! Ik heb het gevoel alsof ik gewoon een huidverzorgingscrème aanbreng.
Ik merk wel dat het echt om een primer gaat want mijn huid is direct glad. Extreem glad en egaal wat inderdaad een perfecte basis is voor je foundation. Ik was sowieso al fan van de Etos primers, deze mag ook bij het rijtje komen!

COLOR CARE LIPSTICK

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

Ook kreeg ik deze Color Care Lipstick in de kleur Mon Cheri. Deze koop je voor €3,99 per stuk.
De kleur is mooi fel roze en heeft een redelijk goede dekking. De lipstick is daarnaast ook hydraterend, herstellend en verzachtend.

LIPLINER

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

Bij de lipstick hierboven past deze Lipliner Black Orchid precies! Voor €2,99 heb je deze lipliner al. De lipliner is net een tikkie donkerder dan de lipstick maar dat valt bijna niet op. Hierdoor is de lipliner perfect om vollere lippen te creëren.
De lipliner vind ik persoonlijk fijn aanbrengen en lekker zacht. Hierdoor gaat de liner ook wel weer sneller op maar ik mag niet zeuren met deze prijs.

ETOS MAKE-UP MUSTHAVES

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Voor het geval jullie het nog niet wisten. Deze producten zijn natuurlijk bij Etos verkrijgbaar ? Helaas hebben zij nog geen webshop waarop je kunt bestellen dus moet je toch langs de winkel. Veel van het assortiment kun je overigens wel bestellen bij de website van Albert Heijn (ah.nl), maar stiekem is de winkel ook wel weer erg leuk want ze hebben tegenwoordig echt HELE fijne dingen.

Heb jij de primers van Etos wel eens uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May