De nieuwste Bluxbox Autumn editie is weer binnengekomen! Wellicht heb je het al meegekregen, de box komt tegenwoordig niet meer iedere maand maar iedere 2 maanden en bevat dus ook veel meer producten. Vorige maand zat de box bomvol. Dat kun je hier zien. Ik was dus benieuwd naar de herfst editie! Kijk je mee?

BLUXBOX

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

De Bluxbox kwam enige tijd geleden maandelijks en bevatte minimaal 5 full size cosmetica producten. Denk aan huidverzorging, make-up, haarverzorging en andere beautygerelateerde producten. Afgelopen maand kreeg ik een mailtje dat dit zou gaan veranderen.. Vanaf afgelopen zomer krijg je niet meer maandelijks een box maar één box iedere 2 maanden. De box zou groter worden en dus geen 5 fullsize producten bevatten maar minimaal 8 tot 10 beauty producten.
Blijft iedere keer dus weer een verassing wat er in de box zit en het blijft elke keer weer voelen als een cadeautje aan jezelf.

In de vernieuwde Bluxbox zitten méér beauty producten

De Bluxbox kostte €14,95 per maand en kost nu €29,95 per 2 maanden en is ook per keer opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een of ander jaarcontract. Meer informatie kun je vinden op de website van Bluxbox.
In de box vind je ook altijd een ‘menukaart’ waarin precies staat wat er in de box zit, waar je het voor kunt gebruiken, hoe je het gebruikt en de prijs van het product. Erg handig als je bijvoorbeeld nog eens hetzelfde wilt kopen.
Deze maand is het thema ‘Autumn Edition’. Herfst dus. Ik ben benieuwd!

BLUXBOX AUTUMN BOX

LIP BALM

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Als eerste vind ik een lip balm in de box. Het is een mintgroene kubus en ziet er best wel cute uit. Het is de Balmi Super Cube Lip Balm Mint ter waarde van €4,99.
Ze beloven de lippen te beschermen en te verzorgen en bevat daarom dan ook Vitamine E, Shea Butter en Jojoba olie. Verder heeft de lipbalm ook nog een SPF15 en beschermt je lippen tegen de zon. Fijn!
De lipbalms zijn in verschillende smaken te koop en in deze box zat dus een mint smaakje. Mijn favoriet. Ik kies zelf altijd voor mint smaakjes. Lekker!

DROOG SHAMPOO

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Een droogshampoo is áltijd goed. En dit merk kennen we natuurlijk allemaal wel. Het is de Batiste Original Dry Shampoo en bevat 50ml. Het is dus een travel size ter waarde van €2,19. Ideaal om mee te nemen in je tas.
Dit is de klassieke droogshampoo van het merk en geeft je haar textuur, volume en een lekkere frisse geur. Als je dus eigenlijk toe bent aan je haar wassen maar geen tijd of geen zin hebt, dan kun je best nog wel een dagje wachten met een droogshampoo omdat het de vettigheid uit je haar haalt.
Ik gebruik vaker droogshampoos, vind de geuren van Batiste heerlijk en dit product gaat zeker opkomen.

BANANA POWDER

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Banana powder werd een paar jaar geleden een hype toen het ‘baken’ helemaal hét ding werd. De Gosh Prime’N Set Primer & Mattifying Banana Powder is het nieuwste product van dit merk en is te koop voor €16,99.
Het gaat dus om een poeder met een gelige kleur wat ervoor zorgt dat roodheid wordt vermindert, oneffenheden worden verdoezeld en de huid mat maakt. Een banana powder zorgt er daarnaast ook voor dat je make-up goed blijft zitten. Breng het dus aan ná je foundation en concealer en het blijft veel beter en langer mooi.
Bluxbox geeft ook nog een kortingscode bij Gosh weg. De code BLUX20 is goed voor 20% korting op alle producten bij de webshop van Gosh.

FACE CLEANSING

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Van dit merk had ik echt nog nooit gehoord. Dit is de Karin Herzog Professional Cleansing (25ml) ter waarde van €34,50. Een full size bevat 50ml en kost €69. Best een prijzig merk dus.
Het is een 2-in-1 gel cleanser die bestaat uit pure mineralen en plantaardige oliën die de huid intensief reinigt. Het belooft je waterproof make-up en onzuiverheden makkelijk te verwijderen. Ook kun je deze gel gebruiken voor de ogen (fijn).
Het is inderdaad echt een gel textuur, dit zie ik de laatste tijd erg vaak in reinigers. Ik vind het best wel fijn werken omdat je het in de huid masseert en erna afspoelt. Je kunt de gel ook 5 minuten laten intrekken voor een diepe porie reiniging. Anyways, de gel ruikt best lekker maar redelijk neutraal. En dit soort producten komen altijd wel op.

NACHT CRÈME

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Door naar een nacht crème. De Love me Green Regenerating Night Face Cream is een travel size van 15ml en heeft een waarde van €5,90.
De crème zit in een klein schattig paarse tube en is dus bedoeld om aan te brengen voor je gaat slapen. De crème voedt de huid met voedingsstoffen en stimuleert de celvernieuwing.
Dit merk heb ik trouwens al vaker gezien in de Bluxbox en ik vind het een heel fijn organic merk.

OOGCRÈME

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Dit product vind ik niet heel vaak in de box, dus dat vind ik leuk. Het is de Olaz Ultimate Eye Cream en is een full size ter waarde van €24,99.
De oogcrème is speciaal bedoeld om wallen onder de ogen te verminderen en het geven van een frissere oogopslag. Sinds ik de 30 ben gepasseerd ben ik trouwens ook oogcrèmes gaan gebruiken. Noodzakelijk kan ik je vertellen..
Anyway, de crème biedt 3 in 1 voordelen om de fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen, de donkere kringen en wallen te verminderen en het perfectioneren van de uitstraling van de huidtint door toevoeging van de kleurcorrigerende formule, vitaminen en peptiden.
Een fijne crème die zeker niet mag ontbreken in een box voor de herfst!

LINE MINIMIZER

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Dit is mijn favoriete product uit de box en hier ben ik het meest nieuwsgierig naar! De Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer – Limited Edition en is een full size ter waarde van maar liefst €56!
Ik hou sowieso van dit merk en dit heb ik nog niet eerder geprobeerd. Het is een lichte zijdeachtige behandeling op waterbasis die de elasticiteit van de huid verbetert. Het is speciaal samengesteld om de rimpeltjes en fijne lijntjes (rond de ogen, neus en mond) minder diep te maken. Halleluja! Het product is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid en is altijd animal friendly. Ik ga het meteen proberen! Leuk, leuk, leuk!

EYEBROW FIXER

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Kleine funfact: ik heb over dit product gedroomd vannacht. Haha, echt stom. Maar goed. Het is de Postquam Eyebrow Fixer ter waarde van €24.
Ik snapte in eerste instantie niet helemaal hoe dit product werkte. Want het is een transparante, wax-achtig potlood. Ik dacht eerst, vanwege de naam, dat dit potlood bedoeld was voor onder de wenkbrauw om de brow strakker te maken maar dat is dus niet het geval. Dit is echt een wax die ervoor zorgt dat de wenkbrauw ‘vast’ blijft zitten. Een soort wenkbrauw-gel dus. Niet helemaal mijn ding moet ik zeggen, maar leuk om een keer te proberen.

GEZICHTSWATER

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Ik ben persoonlijk niet zo van de gezichtswaters maar ik ken veel dames die erbij zweren. Dit is de Postquam Facial Oat Water ter waarde van €35. Van hetzelfde merk als het wenkbrauw product dus. Ik kende het merk nog niet.
Deze gezichtswater hydrateert, verzacht en verfrist de gevoelige huid. De formule is uniek omdat het ‘haver’ water bevat en kalmeert de huid.
Perfect om te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt.
Het water ruikt trouwens naar koekjes! Ik ruik echt de haver, ik vind het heerlijk ruiken. Ga het toch eens proberen denk ik 😉

TANDPASTA

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Tja, een tandpasta. Dat dacht ik. Maar ik heb hem inmiddels een paar keer gebruikt en ik ben fan! De Splat Blackwood Whitening Toothpaste is een travel size van 15ml t.w.v. €1,56. Een full size product bevat 75ml en kost €7,80.
Een tandpasta als deze had ik nog niet eerder gebruikt, hij is namelijk zwart van kleur. Raar! Maar het feit is dat de tandpasta geactiveerde houtskool bevat. En ik wist al een tijd dat dit een wondermiddel is voor de huid maar óók voor de tanden. Het maakt je tanden namelijk echt witter. Superfijn dat het nu in een tandpasta is verwerkt want het is nogal een klusje om met houtskool aan de gang te gaan.
De tandpasta bevat ook nog jeneverbessen. Geen idee waarom, maar klinkt prima en remt de groei van bacteriën, en zorgt voor een frisse adem. De smaak is redelijk fris maar toch zit er een gek bijsmaakje aan die me niet helemaal aanstaat. Maar goed, je moet wat over hebben voor een Gerard Joling smile.

MAKE-UP KWAST/BORSTEL

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Tot slot vind ik de Stylondon Oval Face Brush met een waarde van €10 in de box. De borstel is ontworpen om de vorm van je gezicht moeiteloos te volgen en voor een perfecte applicatie.
Je kunt deze borstel gebruiken voor bijvoorbeeld het aanbrengen van je bronzer, blush en poeder en is perfect voor het blenden van je make-up.
Ik gebruik deze borstels niet erg vaak, kwestie van persoonlijke smaak maar veel make-up goeroe’s zweren bij dit soort kwasten. Ik denk dat veel box ontvangers er heel blij mee zullen zijn.

WAT VIND IK VAN DE BOX?

UNBOXING BLUXBOX AUTUMN EDITIE 2017

Ik ben ook deze keer niet teleurgesteld. De box zat weer supervol en de waarde van de box was, uhm hallo, HOOG! Namelijk €216,12…. Nog nooit heb ik een box binnen gekregen met een waarde van boven de €200 dus ik ben een beetje verbaasd dat ze het voor elkaar hebben gekregen.
Verder vind ik dat er van alles inzit. Huidverzorging, make-up, haarverzorging en een make-up tool. Geen enkel product vind ik nutteloos en zou alles heel goed kunnen gebruiken.
Ook vind ik de box heel neutraal in producten zodat echt iedereen elk product kan gebruiken, er zitten namelijk geen lipsticks of poeders in die jouw kleur niet zijn bijvoorbeeld.
Mocht je de box nu niet hebben? Ik raad je zeker aan om in ieder geval deze box nog wél te bestellen. Ik denk dat dit mijn favoriete box tot nu toe is!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Bluxbox is te bestellen via de website van Bluxbox. Als je de box nu nog besteld dan krijg je precies deze box die ik hierboven heb unboxed.
Wanneer je de box over een weekje besteld vermoed ik dat je de volgende editie zal krijgen en ik denk zomaar dat dat een winter editie zal worden.
Ik ben alvast heel erg benieuwd of de volgende box ook weer lekker is gevuld. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte!

Wat vind jij van deze box?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May