Het is alweer bijna december! Heb jij al een of meer beauty adventskalenders? In dit artikel vind je de allerleukste en mooiste kalenders! Wees er snel bij want ze zijn ook echt snel uitverkocht!

L'OCCITANE

De L’Occitane Adventskalenders zijn pareltjes. Er zijn twee stuks beschikbaar, namelijk de klassieke kalender voor €49 en de premium kalender (die je op de foto ziet) voor €99.
Als je houdt van huidverzorging en heerlijke luxe geuren dan is deze box absoluut jouw box. Ik heb al drie hokjes opengemaakt en de inhoud laten zien. Benieuwd? Kijk dan even hier.

CLINIQUE

Kan je niet kiezen tussen huidverzorging of make-up? Dan is de adventskalender van Clinique de beste keuze. Deze bevat namelijk zowel huidverzorgingsproducten als make-up en zelfs parfum.
Voor €69 heb je deze kalender al en is te koop bij onder andere de Bijenkorf. Benieuwd naar de eerste paar vakjes die ik heb geopend? Die kun je hier terug vinden.

THE BODYSHOP

The Bodyshop denkt ook aan verschillende budgets. Zij hebben namelijk drie verschillende kalenders! Dit is de goedkoopste van €55, de groene variant kost €85 en de luxe variant is €99.
In de kalenders vind je alle Bodyshop best sellers in miniatuur versie. Je vind vooral huidverzorging maar ook een aantal make-uppies. And the best of all, het is volledig dierproefvrij natuurlijk 🙂
Voor de unboxing van deze kalender klik je hier.

BABOR

Als je toe bent aan een keiharde boost voor je huid dan kies je voor de Babor Adventskalender. In deze kalender vind je iedere dag een ampul met verschillende serums en concentrates.
Iedere dag dus een boost en na 24 dagen is jouw huid weer helemaal als nieuw. Benieuwd naar de unboxing? Dan kijk je hier

NYX LIPPIES

En last but definitly not least: de Lippies Countdown kalender van NYX. Ben jij van de lipsticks en HOU je van NYX Professional Make-up? Dan moet-je-deze-hebben! Je vindt namelijk 24 verschillende lipsticks in de vakjes van verschillende collecties. Uiteraard de meest populaire. De unboxing van de eerste vier vakjes vind je hier.

Heb jij al één van de beauty adventskalenders?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May