De volgende Beauty adventskalender is de L’Occitane Adventskalender! Een prachtige luxe kalender met 24 heerlijke cadeautjes die je in december mag gaan uitpakken. Benieuwd? In dit artikel ga ik de kalender unboxen en vertel ik je er meer over!

L'OCCITANE ADVENTSKALENDER

We hebben het nu over de Premium Adventskalender hè? Wat betekent dat je ook echt top producten mag verwachten!
De adventskalenders van L’Occitane zijn altijd super gevuld, vorig jaar heb ik de kalender ook geopend. Het artikel daarover vind je hier. Wil je liever de totale inhoud van de kalender zien? Dat kan dan weer hier.
Maar oud nieuws, we zitten in 2017 dus ook weer nieuwe producten! Ik ben in ieder geval nieuwsgierig!
Er is keuze tussen twee verschillende adventskalenders. Namelijk de ‘My Little Paris Klassieke Adventskalender‘ ter waarde van €49. Dit is de klassieke kalender en had ik vorig jaar.
Dit jaar heb ik de ‘Premium Adventskalender‘ hageltje nieuw en verkrijgbaar voor €99. Het verschil? In de Premium kalender zitten grotere én duurdere producten.

Ik zie nu net dat de achterkant van de doosjes een tekening onthult. Supercute! Ik kan dat nog niet bekijken want ik wil de kalender nog niet helemaal openen. Maar tegen de tijd zal ik die tekening toch ook even hier delen 🙂

UNBOXING

Wat ik trouwens ook heel tof vind aan deze kalender, is dat het laatjes zijn. Je hoeft dus niets stuk te maken om een vakje te ‘openen’. Waardoor je de doos in principe ook heel goed kunt gebruiken als sieradendoos of om spulletjes in op te bergen. Best leuk.

DAG 1

In vakje 1 zit een Verbena Eau de Toilette. Eén van mijn favoriete geuren (ik heb hem al!). Dit is dus het idee van de premium variant. Deze producten vind je niet in de klassieke kalender.

DAG 2

In het tweede laatje zit een Almond Concntrating Milk. Een geur die ik ook lekker vind. De body milk zat vorig jaar ook in de kalender en die was redelijk snel op 😉

DAG 3

In de derde la vind ik een gezichtsolie. En ik HOU van gezichtsolie dus hier ben ik zó blij mee!
Het is de Divine Youth Oil en ik heb hem nog niet geprobeerd. Ben dus erg nieuwsgierig.

Hier moeten jullie het nu even mee doen! Sorry! Ik ga hem namelijk verder heel netjes op de dagen zelf unboxen. Als je de kalender zelf niet hebt dan kun je dat allemaal zien op mijn Instastory, want daar gaat het gebeuren. Volg je alvast @May_Cate op Instagram?

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van L’Occitane zijn allemaal te koop via de officiële webshop van het merk zelf. Hier kun je ook de inhoud zien als je wil, maar het leukste is natuurlijk om daar niet naar te kijken. Dat doe ik zelf namelijk ook niet. Het moet een verassing blijven toch?
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Zou jij voor de premium of voor de klassieke versie gaan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May