Zuid Korea en Skincare kun je eigenlijk wel in 1 woord uitspreken. De meest toffe producten en ook de meest vernieuwende skincare komt uit Korea. Zo ook het merk Tony Moly (mega populair). Panda’s Dream is een lijn met verschillende items en ze zien er gewoon al super cute uit om te hebben. In dit artikel zie je of ze ook nog fijn in gebruik zijn of niet.

TONY MOLY

Het merk Tony Moly is dus van oorsprong een Zuid-Koreaans skincare merk maar heeft haar naam al overal gevestigd. Zo kun je dit merk namelijk zelfs vinden in Sephora (goals).
Fun fact: Tony Moly betekent ‘Putting Style into Package’.
In Nederland is dit merk inmiddels ook booming aan het worden. Eerder had ik al een review geschreven over de Tomato Detox Mask van het merk. Vandaag vind je de lijn Panda’s Dream met de handcrème, de oogstick, de nachtcrème en het sheet masker!

HANDCRÈME

De Panda’s Dream collectie van Tony Moly is ten eerste ZO leuk! Alles is in panda style zoals je ziet. Zelfs de potjes zijn in de vorm van een panda!
Ik begin met de White Hand Cream die verkrijgbaar is voor ongeveer €13. De handcrème werkt vochtinbrengend en zorgt voor een geëgaliseerde huid. De crème bevat Manuka honing en dat schijnt ultra voedend te zijn. Ook geeft het een milde honinggeur aan de crème. Ook zitten er bamboe extracten in waardoor de crème voedend is voor de handen.

De handcrème is lekker dik qua structuur en daarom ook zo lekker hydraterend. Het ruikt licht zoetig maar ik ruik niet echt een uitgesproken geur. Ik vind vooral de verpakking mega leuk!!

EYE STICK

De So Cool Eyestick vond ik er meteen al leuk uitzien! Het is een serum stick dat de huid rond de ogen hydrateert. Het heeft een verkoelend en verfrissen effect en ook een anti-rimpel effect.
Wat fijn is, de stick is ook te gebruiken als primer voor onder de ogen voordat je je make-up aanbrengt!

Ik heb al vaker oog sticks gebruikt maar nog niet een zoals deze. Dit is een stick die je gewoon onder je ogen smeert en klaar. Je hoeft het niet in te smeren met de vingers of in te kloppen. Geen poespas dus! Supersnel klaar.
Het verkoelende effect is heel lichtjes, ik moest het twee keer aanbrengen om het echt te kunnen voelen. Maar het voelt wel heel fijn aan. Het trekt snel in en is niet vet waardoor het inderdaad ideaal is om als een primer te gebruiken!
De stick heb je voor €15.

EYE PATCH

Dit vind ik serieus HILARISCH. Het zijn de Eye Patches en reduceren de donkere kringen onder de ogen. Ze hydrateren én zorgen voor een frisse uitstraling. Maar de look, die doet het hem vooral!

Dus, dit zijn de oog maskers haha!
Het zijn twee patches in de vorm en kleur van panda ogen!
Heerlijk toch? Ze werken eigenlijk hetzelfde als een sheet masker dus ze zijn al gedrenkt in een serum.
Ze zitten ook best wel lekker moet ik zeggen!
Werkt het echt? Na 1 keer gebruiken zeg ik nee, misschien als je ze vaker gebruikt. Ze zijn te koop voor €4.40 per paar.
Ik vond het vooral heel erg grappig en het voelde in principe ook lekker. Na gebruik voelde mijn huid wel lekker zacht. Maar de donkere kringen waren niet meteen weg. Helaas, ik moet ook gewoon eerder naar bed denk ik 😉

SLEEPING PACK

Tot slot hebben we nog de White Sleeping Pack. Dit is een nachtcrème dat bosbes, framboos en bramen bevat. Lekker vol met fruit dus. De toegevoegde lavendel en rozemarijn verzachten de huid en de bamboe extracten zorgen voor de hydratatie van de huid.
De crème belooft een frisse uitstraling en een uitgeruste huid.

Dit is mijn favoriete product! Het is alleen meer een gel dan een crème vind ik. Hij ruikt heel lekker fruitig en hij voelt ook super lekker aan op de huid als ik het aanbreng.
Het trekt goed in maar ik voel het nog wel op mijn huid zitten. Daarom is het ook echt bedoeld voor ’s nachts. Ik vind dat ook wel fijn om te voelen dat ik wat op mijn gezicht heb als ik ga slapen. De volgende ochtend zie ik er niet opeens stralend uit maar mijn huid voelt wel lekker gehydrateerd aan. Zelfs met dit weer (verwarming, kou etc).

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Tony Moly is tegenwoordig gewoon in Nederland te koop! Namelijk bij Ici Paris XL. Je kunt online shoppen maar ook de winkel even binnen stappen. Ze hebben namelijk heel veel verschillende collecties. In de winkel kun je alles even lekker besnuffelen en proberen zodat je jouw favoriet kunt uitkiezen.

Kende jij Tony Moly al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May