Benieuwd naar mijn december beauty musthaves? De producten die ik écht nodig heb in de winter? Laatst heb ik mijn zo nodige producten besteld bij hbb24. Denk aan een haarmasker, een fake tan om toch een beetje knap voor de dag te komen, nagellak en ofcourse lashes. Kijk je mee?

HBB24

Wie kent de webshop HBB24? Deze webshop heeft namelijk mega veel mooie merken in het assortiment. Denk aan luxe high-end merken en de wat meer betaalbare merken die de moeite waard zijn.
Ze hebben onder andere haarverzorging, lichaamsverzorging, make-up, gezichtsverzorging en heel veel fijne geuren. Ik heb een lijstje met musthaves die ik in de winter absoluut nodig heb om te overleven. Ja, klopt. Ik overdrijf. Maar ik word er wel heel blij van. Hier komen ze!

FAKE BAKE, OFTEWEL ZELFBRUINER

First of all, I’m in need of a fake tan. Kijk, mijn oma is indisch, dat betekent dat ik nooit heel wit ben. Behalve in mijn gezicht. Thanks!
In de winter wil ik dus graag een iets bruiner tintje en dat doe ik met een zelfbruiner. Deze variant van Fake Bake is de Flawless Self-Tan.
Ik vind dit product zo fijn omdat het 1. heel lekker ruikt. Alsof je op vakantie bent en een zonnebrand olie aanbrengt. En 2. omdat het makkelijk is om aan te brengen met de handschoen die je erbij krijgt.
De before en after zeggen genoeg toch? De Fake Bake producten werken bij mij heel fijn en geven  geen vlekken of oranje uitgeslagen huidkleur.

BEFORE

AFTER

HAARMASKER

Niet alleen in de zomer heeft je haar veel te verduren door de zon, de zee en het chloor. In de winter kan jouw haar ook wel een boost gebruiken door de droge lucht van de verwarming, de kou en al die regen.
Daarom gebruik ik wekelijks een haarmasker. Sowieso goed om te gebruiken, of je nu geverfd, gepermanent haar hebt of je eigen natuurlijke haar.
Molton Brown is een heel fijn (wat duurder) merk. Het is toch mijn favoriet omdat de geuren zo lekker zijn van de producten, trust me!
Dit is de Hair Deep Conditioning Mask Mer-Rouge en voedt het haar intens.

Ik zei het al, de geur is heerlijk. Ook dit masker ruikt weer hemels. Dit blijf je trouwens ruiken wanneer je het masker hebt gebruikt. Fijn!
De textuur is een lekker dikke romige crème die heel fijn aanbrengt over het hele haar. Doe vooral je punten trouwens! Na gebruik is mijn haar zo lekker zacht en heb ik het gevoel dat het er weer even tegenaan kan!

NAGELLAK

Dé musthave qua nagellak is voor mij wel een nude nagellak. Leuk hoor, dat rood, zwart, bruin en goud. Maar geef mij maar een nude lakje. Deze lak van Yves Saint Laurent is de perfecte kleur. Super nude, niet te licht en mooi in de zomer én in de winter. Het is namelijk een tint die bij vrijwel bij iedere huidkleur past. De kleur is ‘Beige Léger’

LASHES

Tot slot behoren lashes ook tot mijn musthave lijstje. Ik heb redelijk kleine ogen en vind wimpers vaak veel te lang of te groot voor mijn ogen. Beetje overdreven ziet het er dan uit. Dus, als je op zoek bent naar natuurlijk ogende wimpers dan zou ik als ik jou was kiezen voor de Eyelure wimpers. Ik kies voor de Lengthening Nº 116 en de Volume Nº 070.
Ik kan namelijk wel enigszins begrijpen dat niet iedereen als een drag queen naar het werk wilt. Laat de mucho lange wimpers maar liggen voor de feestjes.
Dit zijn de perfecte wimpers voor dagelijks gebruik en geeft je nét dat beetje extra.

LENGTHENING Nº 116

VOLUME Nº 070

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Alle bovenstaande producten heb ik bij de webshop van HBB24.nl vandaan. Kijk even rond zou ik zeggen, ze hebben namelijk heel veel fijne merken en producten.

Prijzen:
Fake Bake – Flawless Self-Tan Liquid €29,95 (170ml)
Molton Brown – Mer-Rouge Deep Conditioning Mask €30 (200ml)
Yves Saint Laurent – La Laque Couture Nail Lacquer – 22 Beige Léger €22,04 (10ml)
Eyelure – Lengthening Nº 116 €7,99 (incl. lijm)
Eyelure – Volume Nº 070 €7,99 (incl. lijm)

Wat is jouw december musthave?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May