Ben je een beetje inspiratieloos als het gaat om een kerst cadeau? In dit artikel vind je 5 budget cadeautjes en 5 duurdere cadeautjes. Dus wat je budget ook is, hier is wat beauty gift inspiratie!

ONDER DE €10

#1. Een masker pakketje van The Bodyshop. In dit pakketje vind je 9 verschillende maskertjes en een hoofdband. Nice! En super cute! Voor €10 heb je dit setje al.

#2. Deze mooie matte lipsticks van L.O.V. Cosmetics heb je voor €9,99 en in heel veel verschillende kleurtjes. Altijd goed dus!

#3. Voor maar €4,99 heb je een heerlijke Body Gel-in-Oil van Kruidvat in de geur Wisdom of India. Ruikt heerlijk!

#4. Helemaal nieuw! De Glitter Hair & Body Spray van Etos heb je voor €4,99. Niet alleen is het een prachtig flesje, de glitters passen helemaal bij kerst!

#5. Een EOS Lipbalm heb je ook al onder de €10. Kies je een limited edition variant of de originele? Ze smaken in ieder geval allemaal even lekker!

PRECIOUS GIFTS

#1. De nieuwste lijn van Boots is de The Original Champneys Health Spa. Een heerlijke collectie met onder andere een badschuim en een pilot spray. En trouwens helemaal niet erg duur! Alles onder de €13. Dus je kan een mooi setje verschillende producten kiezen.

#2. Voor ongeveer €70 heb je één van de  meest heerlijke geuren. Namelijk Scent of a Dream van Charlotte Tilbury. Review komt eraan! Een fijne frisser bloemige geur.

#3. Ga je liever voor skincare? Dan is Glamglow altijd goed. De maskers zijn in 7 verschillende kleuren te koop en doen allemaal wat anders. Voor €50 heb je een pot!

#4. Zoek je iets van make-up en wil je écht een goede move maken? Dan ga je voor de Beauty Icons Box van Charlotte Tilbury. Voor €72 heb je álle meest populaire items van dit merk!

#5. Eén van mijn favorieten die ik zelf ook als cadeau zou willen! Namelijk de Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures #savestan want als je deze set gezichtsverzorging weggeeft dan heeft de ontvanger ook een zeepaardje geadopteerd. ZO leuk!!!

Heb jij al kerst cadeau’s ingeslagen?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May