Vol verwachting keek ik uit naar de Beautybox kerst editie! Ik ben geen wintermens, maar de kerst vind ik altijd heel gezellig. Zeker de kerst collecties en kerst edities in de beauty wereld. Dus, benieuwd? Here we go!

BEAUTYBOX

Beautybox kerst editie

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Woon je in België? Dan komen er €4 verzendkosten bij. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENUKAART

Beautybox kerst editie

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels ?
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Fiercely Festive

Het thema van deze maand is ‘Fiercely Festive!‘. Je kun met de producten van deze maand tijdens de feestdagen genieten van alle mooie momenten. Ze geven je namelijk een stralende feestdagen look.

MASKERTJES

Beautybox kerst editie

Als eerste vind ik twee maskertjes van MayBeauty ter waarde van €6,20. Het masker trekt in de huid en verwijderd onzuiverheden, mee-eters, overtollig talg en dode huidcellen. De perfecte basis dus voor een mooie feestelijke look.
Het zijn peel-off mud maskertjes. Je kent ze vast wel, de zwarte maskertjes die je van het gezicht trekt. Voor de gevoelige huid kan dit nogal heftig zijn. Gebruik het dan alleen op de T-zone of alleen op de neus!
Zelf vind ik dit altijd wél fijne maskers. Ze werken als een tierelier. Je neemt gelijk je donshaartjes mee trouwens. Ook best fijn haha!

EYE POWDER

Beautybox kerst editie

Ik wist eerst niet goed wat dit precies was. Maar het is dus de Ardency Inn – Modster Light Catching Eye Powder ter waarde van €27.
Het wordt omschreven als een prachtige glitter blend van ultrafijn parelpoeder die wat weg heeft van ijs en sneeuw. Het merk is trouwens dierproefvrij én vegan.
Ik vind hem echt prachtig! Het is inderdaad hele fijne glitter die je echt overal voor kunt gebruiken. Je ogen, je decolleté en als je helemaal los wilt gaan over je highlighter heen. Ik moet zeggen, ik ben echt fan van deze poeder! Superleuk product.

HIGHLIGHTER PENCIL

Beautybox kerst editie

Het volgende product is de Christian Faye – Highlighter Pen Zilver ter waarde van €10. Ik heb deze al trouwens, en ik moet bekennen dat ik hem nooit gebruik. Voor een feestdagen look is het dan wel weer een leuk product.
Het is een highlighter pen met een zilveren kleur en heeft een romige en poederachtige structuur. Zelf vind ik het mooist in de inner corner van je oog maar je kunt hem ook gebruiken onder de wenkbrauw of als oogschaduw.

LIPSTICK

Beautybox kerst editie

Een lip product, om de look mee af te maken dus. Het is de Manna Kadar – Priming Lipstick Wand in de kleur Merlot t.w.v. €20,95.
Het merk kende ik al van voorgaande edities en ik vind het een fijn make-up merk, Dit is een bordeauxrode kerstkleur die mooi aansluit bij je sparkling eyes en je highlighter. De lipstick is verrijkt met benen extract, Vitamine A en E waardoor het je lippen verzorgt en hydrateert. Ook is de lipstick long-lasting.
Het is helaas niet helemaal mijn kleur, zelf zal ik hem dus niet vaak dragen. Jammer.

OLIE

Beautybox kerst editie

Het ‘laatste’ product is een olie! Want als het buiten koud is dan gaat er niets boven een massage. Mits je iemand hebt die je dat wil geven dan. Mijn vriend lijkt het wel een beetje uit de weg te gaan haha.
Anyway, dit is de Greenland – Fruit Extracts Raspberry olie t.w.v. €8.
Het is een lichaams- en massage olie in één, dus als je geen masseur tot je beschikking hebt dan kun je hem altijd nog heel alleen gebruiken voor je lichaam. Zodat je er voor jezelf lekker zacht uitziet.. Ofzo..
De olie bevat voedende en hydraterende ingrediënten en ruikt heeeeerlijk!

VOUCHER

Beautybox kerst editie

Tot slot vond ik nog een Giftcard van Jewelryz. Om je look af te maken heb je natuurlijk ook accessoires nodig. DUH. Daarom dus deze giftcard van €5 die je kunt gebruiken bij een bestelling van minimaal €15. Scheelt toch weer wat. Leuke webshop trouwens!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Denk je nu ‘Hey, ik wil precies deze box’? Dat kan! Je kunt de box tot en met 15 december bestellen op http://www.beautybox.nl. Bestel je daarna een box? Dan krijg je de december box toegestuurd de volgende maand!
Ik vond deze box leuk, maar heel eerlijk toch iets te karig voor een kerstbox. Misschien komt dat ook wel omdat de producten klein zijn van formaat. Want qua waarde is de box namelijk niet laag, totaal bevat de box een waarde van €72,15.
Wel heel fijn vind ik dat de producten weer allemaal diervriendelijk zijn. Mijn favoriete product is de eye powder. LOVE it!

Welk product uit deze box vind jij het mooist?

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

May