Om nog even in de Unboxing style te blijven ga ik vandaag ook nog de Beautybox Maart editie unboxen. Leuk of leuk? De box staat natuurlijk helemaal in het teken van de lente en ik was heel benieuwd wat er allemaal in zit! Kijk je mee?

BEAUTYBOX

Unboxing de beautybox van maart

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Woon je in België? Dan komen er €4 verzendkosten bij. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENUKAART & THEMA

Unboxing de beautybox van maart

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels ?
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Lentekriebels

Het thema van maart is natuurlijk ‘Lentekriebels’. De zon begint weer langer te schijnen en nog heel eventjes dan is de winter echt voorbij (graaaaag). Om jezelf voor te bereiden voor het voorjaar is deze box samengesteld uit fijne producten waardoor je helemaal klaar bent voor de lente.

UNBOXING BEAUTYBOX

FACIAL CLEANSER

Unboxing de beautybox van maart

Ik heb een zwak voor facial cleansers, en dan vooral die met natuurlijke ingrediënten. Dus je begrijpt dat ik deze cleanser meteen al zag in de doos.
De Foaming Facial Cleanser van Skin heeft een waarde van €9,99 en is een milde gelreiniger die geschikt is voor de normale tot vette huid.
Het verwijdert make-up en vuil en heeft ingrediënten als kamille, aloë vera, groene thee en toverhazelaar die de huid verzachten. De teunisbloemolie en rozenbottel hydrateren de huid. Het ruikt prettig en niet te sterk en het schuimt lichtjes. Ik heb hem al uitgeprobeerd en vind hem fijn! De cleanser bevat trouwens geen parabenen en andere synthetische ingrediënten en is volledig vegan én dierproefvrij!

SHEET MASK

Unboxing de beautybox van maart

Het volgende product is ook een huidverzorgingsproduct. Namelijk de Flower Sheet Mask met een waarde van €3,95. Het kan dat jij een andere variant in je box hebt. Er zijn namelijk drie verschillende maskers. Ik heb het roos masker dat hydraterend en vernieuwend werkt. Ieder bloemenmaskervel  heeft 12 gedrenkte maskerblaadjes. I AM LOVING sheetmasks! Mega fijn dit dus!

LIP PEELING

Unboxing de beautybox van maart

Ik HOU van lip scrubs/peelings. Mijn lippen zijn altijd droog en ze vliegen erdoorheen. Dit was dus heel welkom. Het is een Lip Peeling van Beebee Cosmetics ter waarde van €19.75. Deze lip peeling heeft een basis van suiker waardoor het heel natuurlijk en mild is voor je lippen maar toch alle velletjes verwijderen. Ook zit er Shea Butter in de peeling waardoor je tegelijkertijd je lippen verzorgt! Ideaal voor ’s avonds maar ook voor het aanbrengen van je matte lipstick! Hello flawless lips!

LIPSTICK

Unboxing de beautybox van maart

De perfecte nude lipstick voor in de lente. Vind ik tenminste. Een mooie neutrale nude lipstick met een perzik tint. Niet alleen is het een ‘gewone’ lipstick maar het verzorgt je lippen ook. De lipstick bevat namelijk Jojoba olie, Argan olie en Vitamine E. Waardoor je lippen dus heerlijk gehydrateerd blijven.
Het gaat om de Lord & Berry – Lipstick Absolute Intensity in de kleur Sweetheart ter waarde van €25.

OOGPOTLOOD

Unboxing de beautybox van maart

Het laatste product is wederom een make-uppie. Namelijk de Black Eye Pencil van Ariane Inden met een waarde van €24,50. Een prachtig merk.
Het oogpotlood heeft een draai mechanisme waardoor het dus makkelijk is in gebruik en je geen puntenslijper nodig hebt. Je kunt er uiteraard een zwart lijntje mee aanbrengen maar ook een zwoele smokey eye is hiermee mogelijk omdat het oogpotlood very blendable is!

VOUCHER

Unboxing de beautybox van maart

Tot slot nog een Voucher van Ariane Inden met een waarde van €5.  Wanneer je deze voucher vertoont krijg je €5 korting op je behandeling of aankoop bij een minimum besteding van €25.
Ook kun je deze voucher verzilveren in de webshop. Fijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Unboxing de beautybox van maart

Denk je nu ‘Hey, ik wil precies deze box’? Dat kan! Je kunt de box tot en met 15 maart bestellen op http://www.beautybox.nl. Bestel je daarna een box? Dan krijg je de maart box toegestuurd de volgende maand!
Deze box bevatte meer huidverzorging dan make-up en dat vind ik eigenlijk wel prima. Want de skincare uit deze box bevalt mij zeker. Mijn favoriete product is dan ook de Facial Cleanser. Ik HOU ervan. En ook de kleur lipstick is perfect.
Ook heel fijn vind ik dat de producten weer allemaal diervriendelijk zijn. De totale waarde is dus €83 en dat is mooi meegenomen want de box kost je maar €14.95!

Wat vind jij van deze box?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May