Zeldzaam maar soms gebeurt het. Een artikel dat niet beauty-gerelateerd is. Hoewel je in de post wel beauty’s gaat vinden. Namelijk de Les Georgettes armband en ring. Die je naar je eigen wens kunt personaliseren. Lees je mee?

LES GEORGETTES

Stiekem kun je het al raden. Les Georgettes by Altesse is namelijk een merk uit Frankrijk. Het is een sieradenmerk en je vindt er dus armbanden, oorbellen, ringen en kettingen.
Wat zo speciaal is aan deze sieraden is dat je ze kunt ‘versieren’ met een leren bandje in een kleur naar keuze. Voor iedere mood heb je dus een kleurtje en ook bij iedere outfit een bijpassende accessoire.

ARMBANDEN

Ik koos voor een goudkleurige armband in 14mm, genaamd Amour Bracelet. De armband is van metaal met een gouden plating. De armbanden kun je in verschillende variaties kopen en natuurlijk met verschillende leerbandjes die je zelf makkelijk kan bevestigen en weer kan vervangen.
Je ziet hier de oranje kleur en geeft me een Hérmes gevoel, like! De achterkant van het leertje is trouwens in lila kleur. Dus ik heb twee kleurtjes in één leertje.

RING

Bij de ringen vind je nóg meer variaties in zilver, goud en rosé. Maar ook in motieven en zelfs met diamantjes. Mijn ring is de Perroquet Ring met een Gold Finish. Ik koos voor een mooi zachtroze leertje. Ook dit leertje is dubbelzijdig en aan de achterkant zit een grijze kleur.
Fijn is ook dat de ring in grootte kan worden aangepast. Iedereen past ze dus en dat maakt het makkelijker om bijvoorbeeld online te bestellen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Les Georgettes is bij het mooie warenhuis Hudson’s Bay te koop. De pagina met het assortiment vind je hier. Zelf word ik ontzettend hebberig als ik ernaar kijk (ik wil die grote armbanden!). En wil er zoveel kopen. Al die verschillende variaties en kleurtjes… Anyway, happy shopping! (Het is overigens een SUPERleuk moederdag cadeautje!).

Prijzen:

  • Amour Bracelet Goud €69
  • Perroquet Ring Goud €29
  • Leertjes (verschilt per grootte) vanaf €3.33 tot €23

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May