Kennen we Jeremy Scott allemaal? Een mega toffe designer van Moschino. Zo niet, get to know him! MAC Cosmetics vond hem ook zo tof dat ze een samenwerking zijn aangegaan. In dit artikel vind je het lip palette en het face palette in heeeele coole verpakkingen. Lees je mee?

MAC COSMETICS

MAC is een van oorsprong Canadees merk en is bekend bij écht iedereen die zich maar een beetje interesseert voor make-up. MAC ontstond in 1984 vanuit de behoefte dat er meer kleuren en texturen nodig waren. Het was dan ook het eerste merk dat echt make-up ontwikkelde voor de donkere huid.
In eerste instantie was het merk uitsluitend voor visagisten te koop maar langzamerhand werd het zo populair dat ook de consumenten hun slag konden slaan.
Eén van de meest bekende merken én als er een merk is die taboe’s openbreekt dan is het MAC wel. Denk aan make-up voor mannen, vrouwen, kinderen, en alle verschillende huidkleuren die er bestaan!

JEREMY SCOTT

Jeremy Scott is dé creatieve designer van dit moment. En dat niet alleen, MAC noemt hem zelfs een van de fashion rebels van de wereld. Hij creëert high-fashion met een touch van de Amerikaanse cultuur.
Ook pop muzikanten zijn gek van deze ontwerper en vanuit hier is de samenwerking met MAC ontstaan.
Heerlijke lip- en blush kleuren in toffe verpakkingen als mixtape en boomboxes. Zeker even waard om te bekijken en om in je eigen verzameling op te nemen!

LIP X 9: FUTURE EMOTIONS

Het Lip X 9: Future Emotions is een lip palette met 9 verschillende kleuren. Deze worden zelfs omschreven als 9 kaleidoscopische manische kleuren. Klinkt goed!
De lip tinten vind je in een speciale uitvoering van het cassette bandje! Ja, ik ken ze nog hoor. Het palette bevat natuurlijk ook een spiegeltje.
De liptinten hebben een matte, satin en amplified finish waardoor je eindeloos looks kunt creëren. De kleurtjes zijn overigens allemaal limited edition!

Tinten:

 • Violetta : Bright cool purple (Amplified)
 • Digging It : Deep dustry brown (Matte)
 • Carmine Rouge : Cool deep red (Matte)
 • Breathing Fire : Bright warm pink (Matte)
 • Night Club School: Deep wine (Amplified)
 • Morange : Loudmouth orange (Amplified)
 • Happy Song: Midtone rosy pink (Matte)
 • Living In Stereo: Warm nude (Matte)
 • Wild Memories: Warm Intense Red (Matte)

VIOLETTA

BREATHING FIRE

CARMINE ROUGE

MORANGE

HAPPY SONG

LIVING IN STEREO

WILD MEMORIES

NIGHT CLUB SCHOOL

DIGGING IT

CHEEK X 3: ACOUSTICA

Het volgende palette is bedoeld voor het gezicht. Het is namelijk het Cheek X 3: Acoustica Palette en bevat een Blush, een Bronzer en een Highlighter.
De drie poeders zitten in een one-of-a-kind CD mixtape (die kennen we allemaal nog wel!) en bevat ook een spiegel.
De poeders zijn makkelijke blendable en long-lasting. Ook deze tinten zijn weer limited edition.

Tinten:

 • Heaven In Your Smile: Pale frosty highlight (Frost)
 • Acoustica: Warm brown (Matte)
 • Wall of Desire: Midtone pink (Satin)

Persoonlijk ben ik helemaal blij met dit palette! De highlighter is ZALIG! Lekker poppy en geeft me de glow die ik precies wil hebben!
De bronzer is perfect om de huid iets meer leven te geven, om mee te contouren vind ik hem zelf iets te oranje. En de blush is een mooie roze subtiele blush.
En de verpakkingen, dat vind ik helemaal lekker! Ik ben nog van de mixtapes, cassette bandjes en cd-tijd. Heerlijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

MAC was vroeger alleen maar in de MAC winkels te koop. Dat vond ik zelf echt mega ongemakkelijk. Want die zitten lang niet overal.
Tegenwoordig kun je het merk overal shoppen. Zo vind je MAC bij Douglas, de Bijenkorf en natuurlijk ook gewoon bij jouw thuis via de officiele MAC Cosmetics webshop (hier vind je vaak ook hele toffe acties trouwens).

Prijzen:

 • LIP X 9: FUTURE EMOTIONS (lip palette) €35

 • CHEEK X 3: ACOUSTICA (face palette) €35

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May