Als een ‘gewone’ highlighter net niet extra genoeg is dan kies je voor de Disco Queen highlighters van Urban Decay. De stick of de poeder, of gewoon allebei als je helemaal wil shinen.
In dit artikel vind je de informatie over de highlighters en natuurlijk de swatches. Enjoy the shine.

URBAN DECAY COSMETICS

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

DISCO QUEEN HIGHLIGHT POWDER

Ik begin met de Disco Queen Holographic Highlighting Powder. De naam alleen al geeft me wel het idee wat voor product dit is.
Deze holografische highlighter creëert een stralende, multidimensionale look die iedere huidtint kan hebben.
Een klein beetje op de jukbeenderen zorgt voor een subtiele glans. Wanneer je met laagjes gaat werken krijg je de knallende holographic look.

Holografische make-up is helemaal het ding van 2018. Ik zie zoveel holografische make-uppies. Best tof! Ik hou er wel van.
Deze poeder heeft de typische holo-kleur. Namelijk paars/lila en heeft een lekkere shimmer. Ook met het swatchen is de poeder goed gepigmenteerd. Op het gezicht met een kwast is de poeder subtieler, en dat is eigenlijk een voordeel. Je kunt het namelijk heet subtiel voor overdag aanbrengen of lekker veel voor overdag en ’s avonds. Who cares, begin extra is cool.
Ik vind de poeder zelf heel erg mooi (ook voor op de cupidoboog van de lippen en de schouders)!

HOLOGRAPHIC DISCO STICK

Vervolgens is er ook nog een Holographic Disco Stick in het assortiment. Een highlighter stick dus in vaste vorm.
De stick heeft in principe dezelfde functie en kleur als de poeder maar is net wat intenser. De stick geeft je huid een unieke glow en bevat pigmenten die van kleur lijken te veranderen. Een bijna buitenaards effect.

Ik houuuu van highlighter sticks. En vooral in combinatie met poeders. Hiermee creëer je namelijk die extra fijne en opvallende glow.
Deze stick is redelijk hard van substantie maar brengt wel prettig aan en voelt zacht op de huid. Als de stick te zacht was geweest dan had ik waarschijnlijk veel teveel aangebracht maar nu kan ik het goed doseren. Ook is de highlighter goed uit te blenden met de vingers of een blender.
Dus wil je echt keihard knallen? Gebruik dan eerst deze stick en daaroverheen de poeder. Oogverblindend bijna.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL én Hudson’s Bay shoppen, online én offline. Yay! Natuurlijk kun je ook online terecht bij de Nederlandse webshop van Urban Decay zelf.

Prijs:

  • Disco Queen – Holographic Highlight Powder €31.50
  • Disco Queen – Holographic Disco Stick €29.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May