Matte lipsticks zijn prachtig. Maar de glosses komen weer he-le-maal terug. De Hi-Fi Shine Lipgloss van Urban Decay is de nieuwe Holy Grail. Althans dat zegt Urban Decay Cosmetics zelf. In dit artikel vind je de informatie, mijn mening en natuurlijk de swatches!

URBAN DECAY COSMETICS

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

HI-FI SHINE LIPGLOSS

De Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss van Urban Decay Cosmetics zijn de nieuwste musthaves. De glossjes beloven ‘bushion-zacht’ aan te brengen en zorgen voor een long-lasting effect zonder plakkerig aan te voelen.
De formule is hydraterend en bevat Vitamine E en pepermuntolie. Yes, dat is inderdaad hét ingrediënt voor plumpy lips. De smaak is vanille/munt, yum!
De glossjes zijn in heel veel tinten verkrijgbaar van nude tot fel en hebben vier verschillende finishes: metallic, holographic, cream en sheer cream.

Oké, hoeveel ik ook van matte lippies houd. Een gloss doet het ook altijd goed!
Deze glosses zien er lekker hi-tech uit vanwege de strakke zilveren buitenkant. De applicator van de gloss is inderdaad een zacht kussentje dat prettig aanvoelt tijdens het aanbrengen.
En de geur is verrukkelijk! Ik hou van lipstick/glosses die lekker ruiken.
Voordat ik de omschrijving had gelezen probeerde ik natuurlijk al een gloss. Ik had meteen door dat er munt of iets dergelijks inzit. Het begint namelijk wat te tintelen en je voelt de lippen als het ware plumpier worden.

MIDNIGHT COWGIRL

BESO

SHADOWHEART

DIRTY TALK

JAWBREAKER

Ze zijn ook mega wearable. Sommigen zijn heel gepigmenteerd en anderen zijn weer sheer van finish. In de webshop staat natuurlijk precies de finish per kleur.
Ook blijft het lang zitten, wel geeft het enorm af. Kissproof is het dus niet. Maar who cares.
I love the lippies! Kom maar op met die sexy plumpy lips deze zomer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL én Hudson’s Bay shoppen, online én offline. Yay! Natuurlijk kun je ook online terecht bij de Nederlandse webshop van Urban Decay zelf.

Prijs:

  • Urban Decay Cosmetics – Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss €22.50 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May