Kennen jullie het merk Betty Hula al? Een eerlijk merk dat nooit op dieren testen en haar huidverzorgingsproducten maakt van natuurlijke ingrediënten. De verpakkingen zijn ook zó cute dat je ze alleen daarom al zou willen hebben. Lees je mee?

BETTY HULA

Betty Hula is een eerlijk huidverzorgingsmerk uit Engeland. Om precies te zijn uit Yorkshire en heeft een klein, maar megafijn aanbod. Zo verkopen ze bodycrèmes, hun magische gezichtsolie en handcrèmes in verschillende geuren.
Ze beloven geen chemische toevoegingen in hun producten te verwerken en zo min mogelijk conserveringsmiddelen waardoor de producten ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huidjes. Verder is het merk volledig dierproefvrij 🙂
In Nederland koop je dit merk bij Makeup4beauty.nl. Voor meer informatie kun je de website van Betty Hula zelf nog even bekijken.

SHEA BUTTER MOISTURIZER

Ik begin met de Shea Butter Moisturizer. Een heerlijke body crème die belooft je huid weer tot leven te brengen. De crème bestaat uit een mix van shea butter, cocoa butter, coconut oil en aloe vera. Allemaal natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen voor hun voedende eigenschappen.
De crème werkt hydraterend en voedend en werkt ook perfect na zonnebrand.

Deze Body Cream heeft de geur van Lime & Mango en ruikt dan ook naar verwachting heerlijk fris en een klein beetje zoet. Zeker ook een fijne geur voor in de zomer die ook lang blijft hangen. Fijn!
De crème is verder heel dik en romig. Het heeft de textuur van een body butter zelfs. Toch smeert het goed uit op de huid en trekt het snel in. De huid voelt erna zachter aan en sowieso meer gevoed dan ervoor.

HAND CRÈME

De Hand Cream Anti Bacterial in dezelfde Lime & Mango geur is een handcrème die belooft de handen zacht te maken en hygiënisch door de antibacteriële werking. Hierdoor is de crème ook perfect om in de auto of in de tas te leggen. Het anti-bacteriële recept is op basis van natuurlijk zilverchlomide en daardoor niet schadelijk voor de huid.
Ook helpt de handcrème huidveroudering en vlekken te verminderen en natuurlijk diep te voeden.

De handcrème heeft dezelfde lekkere geur als de body crème. Qua textuur is de handcrème vloeibaarder en dunner zodat het makkelijk aan te brengen is op de handen en de nagels.
Ook trekt de crème gelukkig snel in. Zeker als ik op mijn laptop bezig ben of in de auto heb ik geen tijd voor vettige handen.

SECRET OIL

De Secret Oil Rollerball is een olie voor het gezicht, maar ook voor onder andere de nagelriemen, ogen, littekens en huidirritaties.
Het glazen flesje bevat een rollerball waardoor het gemakkelijk is aan te brengen en bevat maar liefst zeven voedende 100% plantaardige oliën. Het helpt de huid te helen door de toegevoegde avocado-olie, hennepolie en Vitamine E.

De olie zit dus in een glazen flesje met een rollerball. Dat is best gemakkelijk. Zeker omdat ik het hierdoor in mijn tas kan gooien en overal mee naartoe kan nemen zonder bang te zijn dat het gaat lekken.
De geur is echt HEERLIJK en blijf je ook best lang ruiken. Ik gebruik de olie heel graag op mijn nagelriemen maar ook wanneer ik droge plekjes op mijn huid heb, zoals naast de neus. Dit is absoluut mijn favoriete product van het merk!

SECRET OIL BADZOUT THEEZAKJE

En in dezelfde ‘Secret’ lijn vinden we het Secret Oil Badzout Theezakje. Een zakje met daarin Himalayazouten die beschouwd worden als één van de gezondste zouten op aarde. Het bevat meer dan 84 mineralen die bekend staan om hun ontgiftende eigenschappen.
Deze zouten gecombineerd met rehydraterende mix van wierookolie, abrikozenpitolie, avocado-olie, jojoba-olie, Vitamine E en Rose Absolute.

Chips, ik heb dus geen bad. Binnenkort ga ik wel verhuizen dus wie weet krijg ik wel een bad in mijn nieuwe huis.
Zo niet, dan gebruik ik deze gerust nog wel ergens anders. Ik heb hem dus nog niet uitgeprobeerd. Maar als het net zo lekker ruikt als de Secret Olie dan ben ik al heel blij.
Wil je vaker in bad met deze zouten? Ze verkopen ook een pot vol. Het theezakje is namelijk voor 1x gebruik.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Betty Hula is in Nederland verkrijgbaar bij de webshop Bettyhula.nl en zijn mooi geprijsd vind ik. Goed prijsje om zelf te kopen maar ook om als cadeau te geven!

Prijzen:

  • Betty Hula – Shea Butter Moisturizer €14.95
  • Betty Hula – Hand Cream Antibacterial €5.95
  • Betty Hula – Secret Oil Rollerball €7.95
  • Betty Hula – Secret Oil Badzout Theezakje €3.25 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May