Als je nog niet eerder van Coconut Pulling hebt gehoord dan moet je dit echt even lezen. Het is namelijk dé manier om je tanden witter te maken, de monghygiëne te verbeteren en vieze geurtjes te doen laten verwijderen. Lees je mee?

COCONUT PULLING

Eerst een korte introductie over Coconut Pulling. Dit komt oorspronkelijk uit de Ayurvedische Indiase wereld en staat bekend om haar detoxende werking. De voordelen van Coconut Pulling zijn bijna teveel om op te noemen. Maar ik ga er een paar benoemen:

  • Het behandelt en voorkomt tandbederf
  • Het verwijdert nare geurtjes
  • Het heelt bloedend en geïrriteerd tandvlees
  • Het maakt de tanden witter
  • Het voorkomt gaatjes
  • Het heelt droge lippen en een droge keel
  • Het is een boost voor je immuunsysteem
  • Het helpt tegen acné
  • Het versterkt het tandvlees en de kaken

Wat extra fijn is, dat het Coconut Pulling volledig natuurlijk is. Zonder chemische ingrediënten dus. Je kunt zelf de ingrediënten bij elkaar shoppen. Maar je kunt ook kiezen voor een alvast voor geprepareerd product. Zoals die van BloomR waar ook een lekker mint smaakje aan zit.

BLOOMR

Het merk Bloomr wilt graag back to nature. De producten zijn namelijk allemaal 100% natuurlijk en bevatten daarom geen chemische ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam.
Het merk ontstond in 2016 en is bedacht door twee vrienden met een orthomoleculaire geneeskunde en biochemische achtergrond.
Ben je benieuwd naar meer artikelen over Bloomr? Hier vind je het artikel over de geactiveerde houtskool poeder om je tanden witter te maken!

COCONUT PULLING VAN BLOOMR

Het allernieuwste product van Bloomr is de Coconut Pulling. Hét 100% natuurlijke alternatief voor mondwater.
Dit product belooft om alle bacteriën te doden en ze niet terug te laten komen wanneer je het dagelijks gebruikt. De toegevoegde biologische munt geeft een lekker smaakje en geeft ook je adem een boost. Tot slot zorgt het er ook voor dat je tanden witter worden en je mond wordt ‘gedetoxed’. Geen ontstekingen in je tandvlees en verkleuringen op je tanden meer.

Deze Coconut Pulling zit in een mooie glazen fles (ook nog eens goed voor het milieu) en is van zichzelf niet vloeibaar. Wat je moet doen is echt heel simpel. Vanaf 25 graden wordt de kokosolie vloeibaar, houdt de fles dus een minuutje onder de warme kraan en it’s ready for you.
Vervolgens vul je het dopje helemaal en ga je daar je mond mee spoelen. Ongeveer 5-15 minuten en dat twee keer per dag.
De smaak is sowieso fijn! Dat mint smaakje geeft me direct een frisser gevoel. Ik moet zeggen dat je er ook even aan moet wennen, het is namelijk niet echt heel lekker om je mond 15 minuten te spoelen met kokosolie. Maar zoals ik al zei, het mint smaakje maakt een hoop goed!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Bloomr zijn te koop bij de webshop van het merk zelf. Je vind hier ook leuke pakketjes die voordelig zijn als je bijvoorbeeld ook een set voor je vriend, moeder, vriendin of wie dan ook wil bestellen.

Prijs:

  • Bloomr Coconut Pulling €29.95  (of een deal van twee flessen voor €49.95).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May