Je tanden witter maken duur? Nee hoor, hoeft helemaal niet! De Clear White Brightening Powder is namelijk een poeder die je thuis gebruikt, je tanden hageltje wit maakt én heel betaalbaar is voor iedereen! Fijn is dat de poeder ook een lekker mint smaakje heeft! Lees je mee?

CLEAR WHITE BRIGHTENING POWDER

De Clear White Brightening Powder in Mint Flavour is een poeder dat vlekken van roken, koffie, thee en andere slechte goedjes voor je gebit verwijdert.
Ken je de polijst-behandeling bij de tandarts/mondhygiëniste? Dit kun je vanaf nu dus ook thuis doen. De Clear White Brightening Powder heeft een mint smaakje en polijst de tanden waardoor schoon en glad aanvoelen.
Uit onderzoeken is gebleken dat een poeder het meeste effect heeft als het gaat om het thuis witter maken van de tanden. Uiteraard moet ik dat proberen.

De voordelen van deze poeder zijn onder andere het directe resultaat, het maakt je tanden meteen schoner en frisser. De mint smaak geeft een lekker fris gevoel en is bovendien peroxide-vrij. Veel liever voor je tanden en glazuur dus.
Wanneer je de poeder regelmatig gebruikt dan worden de tanden weer mooi wit zonder aanslag en voorkom je dofheid en nieuwe aanslag.
De ingrediënten lijst is kort (wat positief is!) en bevat vooral natuurlijke ingrediënten: Sodium dodecyl sulfate, Sodium chloride, Green tea, Menthol, Saccharin, Penta sodium triphospate, Calcium carbonate, Xylitol, Cool peppermint.

Ten eerste zit de poeder in een heel handig doosje met een kliksysteem in het deksel waardoor het gemakkelijk open en dichtgaat.
De poeder heeft een paarsige tint en ruikt meteen al lekker fris naar mint. Je doet het volgende: Je doopt je vochtige tandenborstel in de poeder en gaat vervolgens poetsen. Het smaakt net als een tandpasta, lekker! En het schuimt ook een beetje.
Zelf gebruik ik een elektrische tandenborstel, en ik heb het gevoel dat het polijsten dan alleen maar beter gaat. Maar in principe is de poeder ook heel goed geschikt voor een gewone tandenborstel.
Na de eerste keer gebruik merk ik dat de aanslag inderdaad wat minder is.
De poeder mag ongeveer twee keer per week worden gebruikt en zodra ik de poeder ongeveer een maand heb gebruikt plaats ik meteen wat voor- en na foto’s! Dus houdt mijn instagram en deze post in de gaten!
Maar voor nu ben ik er alvast mega enthousiast over!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Clear White Brightening Powder is te koop via de webshop van Dermarolling.nl. Het bakje is redelijk groot. Je kunt er 6 maanden mee doen. Dus voor de prijs moet je het absoluut niet laten.

Prijs:

  • Clear White Mint Flavour Brightening Powder €17.99 (nu in de aanbieding voor maar €9.99!)

$

May