De nieuwe Lip Mousse van Urban Decay Cosmetics is een lippie met een matte finish maar die een sheer óf full coverage dekking heeft. Just how you like it! In dit artikel vind je alle informatie en natuurlijk de swatches van de verschillende tinten. Enjoy! 

URBAN DECAY COSMETICS

Urban Decay Cosmetics was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

LO-FI LIP MOUSSE

De Lo-Fo Lip Mousse van Urban Decay Cosmetics hoort bij de Born to Run collectie. De Lo-Fi Lip Mousse is een luchtig geklopte en pigmentrijke lipkleur die waterproof, buildable en vederlicht is. De finish is van sheer to full coverage en velvety-soft waardoor je het nauwelijks op de lippen voelt.
Om een heel natuurlijk effect te krijgen dep je met je vinger in de mousse en daarna op de lippen. Voor een meer dekkend effect breng je de mousse aan met de applicator die in het doosje is geïntegreerd.

De mousse is in acht tinten verkrijgbaar. In dit artikel zie je mijn vier favoriete tinten! Hieronder ook de swatches op mijn lippen.

HALO

ECHO

NOISE

BOOM

Ik vind deze lippies IDEAAL! Ze zijn namelijk compact mét spiegeltje en het kwastje vind je ook in het doosje. Hierdoor zijn ze perfect om mee te nemen in je handtas.
Heel makkelijk aan te brengen en inderdaad super opbouwbaar. Ik vind de sheer finish het mooist voor een natural lookje en voor in de avond ga je voor een meer fierce look en pak je de full coverage finish door een aantal laagjes aan te brengen met de applicator.
Ze voelen daarnaast ook echt licht op de lippen, alsof ik niets op heb. Ik dep een klein beetje lippen balsem erover om ervoor te zorgen dat ik niet het gevoel heb dat mijn lippen uitdrogen. Zeker nu de herfst in aantocht is. Maar in principe drogen ze de lippen niet uit.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL én Hudson’s Bay shoppen, online én offline. Yay! Natuurlijk kun je ook online terecht bij de Nederlandse webshop van Urban Decay zelf.

Prijs:

  • Lo-Fi Lip Mousse €20 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May