Ben je ook toe aan wat magie deze winter? Merci Handy heeft namelijk een mega cute Unicorn collectie en Make-up Eraser een Pink Hologram set.
Get ready with these pink & unicorn musthaves! Kijk je mee?

MERCI HANDY & MAKE-UP ERASER

Merci Handy is een frans merk dat nog maar 3 jaar bestaat. Twee studenten zijn het merk begonnen en het verhaaltje erachter is best leuk.
Ze dronken samen wodka en vonden de desinfecterende hand gels net zo ruiken. Bah! Ze bedachten samen een product dat én desinfecteert én lekker ruikt. Maar vooral niet saai is.
Merci Handy heeft momenteel desinfecterende gels, face mists, tanden bleek producten en tandenborstels in het assortiment. En guess what? Ze testen uiteraard niet op dieren! Meer artikelen zien van dit merk? Check dan hier.

De Make-up Eraser is welbekend onder de beautyliefhebbers. In het begin was ik eerlijk gezegd wel een beetje sceptisch. Het verwijderen van make-up met een doek zonder reiniger? Hmmm.
Het is dus een doek dat belooft om al je make-up eraf te halen zonder toevoeging van zeep, parfums etc. Ideaal dus voor als je een gevoelige huid hebt, je nooit zin hebt om je make-up te verwijderen, als je op reis bent of als je gewoon echt lui bent. En het werkt echt! Je hebt verder niets nodig, geen gezichtsreiniger of zeep. Mega fijn.

MERCI HANDY UNICORN COLLECTIE

Nieuw en mega cute is de nieuwe collectie van Merci Handy. Namelijk de Unicorn Collectie, how can you not love this?
Het is een limited editie en bevat een pocket size handcrème en hand cleansing gel. Hiermee kan je op ieder moment je handen verfrissen en hydrateren. Ze ruiken niet alleen lekker maar verzorgen je handen ook. De kleine bolletjes in de cleansing gel knappen open en geven een extra hydratatie boost. En de handcrème bevat subtiele glitters!

Ik wist al dat de Merci Handy producten allemaal lekker ruiken, maar dit is nu toch wel mijn favoriet. Het ruikt namelijk zoet maar toch ook weer fris. Zalig is het.
De cleansing gel vind ik vooral fijn omdat het de handen desinfecteert zonder dat ze uitdrogen (zeker in de winter gebeurt dit altijd bij reguliere cleansing gels). De handcrème voelt ook heerlijk aan. En voordat ik wist dat deze glitters bevat had ik dit al ontdekt. Het is echt heel subtiel maar toch wel een beetje magisch!

MAKE-UP ERASER HOLOGRAM KIT

Make magic happen met de Make-up Eraser Hologram en trakteer jezelf op een magisch momentje – aldus Make-up Eraser.
Na een lange donkere winterdag kan je gezicht namelijk nogal droog aanvoelen. De tijd dus om je huid extra te verwennen. De nieuwste Make-up Eraser vind je in een super cute holografisch tasje samen met een bijpassende haarband. Je hebt alleen maar warm water nodig. Helemaal prima dus om je droge huid te verzorgen!

Ik ben allang fan van de Make-up Eraser. Het is namelijk zo fijn om in de avond niet je hele drogisterij tevoorschijn te moeten halen. Gewoon de doek even onder warm water houden, uit wringen en vervolgens over het gezicht heen. Fijn is dat het zelfs je oogmake-up verwijdert.
Geen zeepjes of reinigers meer. Oké ik gebruik erna nog wel een micellair water, maar dat vind ik gewoon zelf erg prettig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Merci Handy is verkrijgbaar bij Douglas.

MakeUp Eraser is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Douglas., Ici Paris XL en Boozyshop. Ook in de fysieke winkels van de eerstgenoemden vind je de doeken en de Infuse.

Prijzen:

  • Unicorn Hand Cleansing Gel €2.95
  • Unicorn Handcream €4.95
  • Make-up Eraser Hologram Set €19.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May