Wil je graag wittere tanden maar geen honderden euro’s uitgeven, gevoelige tanden krijgen of naar een of andere salon gaan? Dan is Tanden Bleken Thuis wat voor je. Hier vind je namelijk allerlei producten om thuis veilig je tanden witter te maken. In dit artikel zie je de Activated Charcoal, een 100% natuurlijke manier om wittere tanden te krijgen. Lees je mee?

TANDENBLEKEN-THUIS.NL

Tandenbleken-Thuis.nl is een website waar je van alles kunt kopen om thuis, op een veilige en portemonnee-vriendelijke manier, je tanden te bleken/witter te maken.
Zo vind je er onder andere waterstofperoxide, tandenborstels, lampjes, maar ook producten op een natuurlijke basis die je tanden witter maken.
De Activated Charcoal is zo een natuurlijk middeltje. En dat ga ik vandaag aan jullie laten zien!

ACTIVATED CHARCOAL

Laat ik beginnen met het uitleggen wat Activated Charcoal precies is. Simpel gezegd is het Houtskoolpoeder, een variant van Koolstofpoeder, ook wel bekend als actieve kool of activated carbon en is het belangrijkste ingrediënt van bovenstaand product.
Het wordt gehaald uit de bast van kokosnoten en wordt gemixt met een verse munt voor een fijn smaakje.
De charcoal is dubbel gefilterd en bevat geen fluoride of andere schadelijke stoffen. Het zorgt voor wittere tanden en zelfs een frissere adem. Nog een voordeel: het geeft geen gevoelige tanden. No more tooth pain dus!
Een whitening tandpasta is zelfs schadelijker dan de Activated Charcoal. Door de lage schuurwaarde is de kool namelijk totaal niet schadelijk voor het tandglazuur.

Er zijn veel voordelen aan Activated Charcoal. Zo worden tandverkleuringen op een natuurlijke manier verwijderd, de tanden worden witter, het absorbeert nare geurtjes, het bestrijdt ongewenste bacteriën (werkt dus zelfs met het voorkomen van gaatjes) en het verbetert de doorbloeding van het tandvlees.
Verder heeft het een neutraliserend effect op de pH-waarde in de mond, het is geschikt voor vegans en is 100% natuurlijk. Na 3 dagen zie je al verschil. Eerlijk gezegd, na één keer gebruik zie ik zelf al verschil.

Oké, de eerste keer kun je een beetje schrikken. Want je mond en je tanden worden helemaal zwart! Geen zorgen, dit is gewoon de poeder, dat gaat weer weg.
Ik poets mijn tanden met de speciale Bamboe Tandenborstel met zwarte haren, zo ziet alles er meteen minder vies uit én voel ik me mega milieubewust.
Ik poets gewoon mijn tanden zoals altijd, ongeveer twee minuutjes. Even de tandenborstel natmaken, dopen in het poeder en beginnen maar. Het voelt niet gek, hoewel het anders voelt dan het poetsen met een tandpasta. Vervolgens spoel je je mond, ik zou dit een keer of 3 doen om al het zwarte weg te krijgen en je bent klaar.
Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan.
Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Activated Charcoal en de tandenborstel zijn verkrijgbaar bij de webshop van tandenbleken-thuis.nl. Je kunt ze los kopen maar ze zijn ook als set verkrijgbaar. Hierin vind je twee tandenborstels en twee potjes met kool. Ideaal dus voor jou en je partner samen.

Prijs:

  • Duo Charcoal Pakket €19.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May