Ken jij de Bubbls Box al? Happiness in a box, zo wordt deze box ook wel genoemd. Het is een beautybox maar bevat niet alleen make-up en huidverzorging. Ook vind je er lifestyle producten en fashion items in. Ontzettend leuk dus! Althans, zo klinkt het. Kijk je mee naar de unboxing?

BUBBLS: HAPPINESS IN A BOX

Er is weer een héérlijke box in Nederland. Namelijk de Bubbls Beauty Box. Volgens Bubbls is beauty meer dan alleen make-up en uiterlijke verzorging. Persoonlijke lifestyle, wellness en fashion horen daar namelijk ook bij. Daarom is de Bubbls Box meer een lifestyle- dan een beautybox.
De Bubbls Box komt 4 keer per jaar uit en bevat allerlei fijne merken die vaak ook nog eens uit Nederland zelf komen. Daarnaast hebben zij twee heel belangrijke regels:

1. Ze mogen gegarandeerd niet door kinderhanden zijn gemaakt;
2. Ze mogen niet aan dierproeven zijn blootgesteld.

Ik zeg, helemaal top! Ik ben het daar absoluut mee eens. Verder vind je alleen maar fullsize producten in de box (8 tot 10 stuks zelfs), weg dus met die kak samples die vaak in andere boxen te vinden zijn.
Ook fijn is dat je de box voor één keer kunt bestellen, maar ook een jaarabonnement kan nemen zodat je alle vier de boxen krijgt voor een fijner prijsje. Een eenmalige box kost €49.95 en met een jaarabonnement ben je €149 kwijt. Eigenlijk heb je dus 1 box gratis bij een jaarabonnement.

DE INHOUD

Persoonlijk was ik zó benieuwd naar deze box, en mega excited. Ik heb dan wel heel vaak beautyboxen gehad, maar nog nooit een ‘lifestyle’ box speciaal voor vrouwen die van beauty houden (hello, that’s me).
De doos is ook nog eens lekker groot omdat het 8 tot 10 full size producten bevat. Er zit geen zogenoemde menukaart bij de box (aan de ene kant vind ik dat altijd wel fijn) maar je kunt alles opzoeken via de website. Hier staat alle informatie over de inhoud van de box.
Het thema van deze box is Herfst: Fall in Love. Je snapt hem hè? Leuk bedacht 🙂

OOGSCHADUW PALETTE

Als eerste vind ik een heel fijn Smokey Eye Oogschaduw Palette van Christian Faye in de box.  De smokey eyes zijn volgens Bubbls tijdloos en sexy. Je kunt namelijk transformeren van girl-next-door naar een stijlvolle diva.
Toevallig ken ik het palette al, ik werk namelijk samen met Christian Faye, en ik kan zeggen dat de oogschaduw poeders erg fijn en goed gepigmenteerd zijn. Een smokey eye is ook het gemakkelijkst om te maken, zeker met een stap-voor-stap uitleg op de achterkant van het palette!

THEE & THEEGLAS

I love it, er zit namelijk ook thee én een theeglas in de box. Bij mij in de box vond ik Anne’s T van Tea By Me, deze thee is lokaal geteeld en direct geproduceerd. Schoon, duurzaam, vers en eerlijk. De thee van Anne is een boeket wilde bloemen, Anne is theemaker bij het merk en heeft deze thee ontwikkeld: ‘Gestoomde groene thee, verzachtende bloesems. Geurig, versterkend, geeft direct een lach op je gezicht’.

Ook handig om je thee uit te drinken is een glas, dit Dubbelzijdige Theeglas van Teapottery zien er niet alleen mooi uit maar hebben ook een functie. De thee blijft door de dubbele wanden van Isoglas namelijk langer warm. Heel sjiek en fijn om de thee in te drinken.
Op het moment van schrijven zit ik trouwens lekker aan deze thee. En ik vind hem heerlijk! Heel smaakvol ook.

KETTINKJE

Dit vind ik ook zó leuk in een box: sieraden! Dit Kettinkje van Amodi (verkrijgbaar bij 24/7 Jewelry) is een zilverkleurig fijn kettinkje met een hanger in de vorm van een geborsteld hartje. Te cute! Perfect om te geven maar ook om te krijgen. Ik weet al aan wie ik dit kettinkje ga geven. Als cadeautje. Al zou ik hem zelf ook wel willen houden!

BULLET JOURNAL

Ik heb nog nooit een Bullet Journal gehad, daar ben ik niet creatief genoeg voor vind ik altijd. Maar in deze box vind je een Bullet Journal van Natascha Kranenburg. Ik werd enthousiast door het extra boekje erbij waar allerlei voorbeelden in staan. Hier kan ik dus inspiratie opdoen om mijn journal te vullen! Want ik hou wel van agenda’s en plannen. Met een bullet journal krijg je meer overzicht in je leven op een leuke en creatieve manier. Zoals je het zelf wil! Ik ga dus toch maar een poging wagen. De kleur is trouwens ook lekker herfstig. Past helemaal in deze box.

PINK RIBBON PEN

In de herfst is het oktober, en oktober is Pink Ribbon maand. Daarom vind je ook een limited edition Pink Ribbon Pen in de box. Handig om mee in je bullet journal te beginnen ;-). En door deze pen te gebruiken hoopt Pink Ribbon natuurlijk dat je meer bewustzijn krijgt en creëert over borstkanker. Want als je iets bestelt via de website van Pink Ribbon dan steun je meteen de projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijn effecten van borstkanker.

LIQUID NAIL ART TAPE

Dit vind ik enig! De Liquid Nails Art Tape van BeautyIll is namelijk de perfecte tool voor het lakken van de nagels. Nooit meer gepriegel en geknoei met je nagellak! Als je de vloeibare tape aanbrengt over de nagelriem en je huid voordat je je nagels gaat lakken gaat het nooit meer fout. De vloeistof droogt snel op en trek je na het lakken van je nagels in haar geheel af. Niet alleen MEGA handig, maar ik ken Helen (Beauty ill) zelf ook. En ze is zo lief en leuk! Absoluut even kijken dus naar dit hele fijne nagellak tooltje!

GLAMFIBERS

Nog zo een uniek en bijzonder product. Met Glamfibers krijg je namelijk meteen vollere, langere en meer wimpers in combinatie met je eigen mascara.
De fibers plaats je direct na het aanbrengen van je mascara, als het nog nat is dus. Daarna breng je nog een laagje mascara op en ineens heb je Badaboom lashes! I love it, ik ga het meteen uitproberen morgen!

De fibers zijn eigenlijk mini haartjes die je dus op de wimpers plakt. Hierdoor creëer je meteen meer volume en dikte zonder een spinnenpoten effect.
Zoals je rechts kunt zien op de foto heb ik de haartjes op mijn hand aangebracht. Ps. je zou het ook voor de wenkbrauwen kunnen gebruiken als je donkere brows hebt 😉

SJAAL

Hoewel de herfst een beetje als een zomer begon, is het nu toch wel echt herfst. Koud, guur en wind. En wat kun je dan goed gebruiken? Juist! Een sjaal. Deze zachte en warme Sjaal van Bloem Women’s Wear heeft een donkerblauwe kleur en past vrijwel bij iedere outfit.
De sjaal is lekker dun waardoor het ook makkelijk om de hals heen is te halen maar is wel onwijs warm. Hier ben ik wel blij mee! Ik heb hem zelfs al een paar dagen om.

VERKRIJGBAARHEID

Dit was mijn eerste Bubbls Box en ik was niet teleurgesteld! Eigenlijk kan ik ieder product in de box goed gebruiken. Mocht iets niet zo goed bij je passen dan kun je het altijd nog cadeau doen. Zo draag ik geen zilveren sieraden maar is het kettinkje ontzettend leuk om weg te geven.
Het fijnste product vind ik de Liquid Nails Art Tape (mega handig!) maar ook de sjaal vind ik heel fijn. De thee en het glas ook. Ja, eigenlijk alles is fijn. Helemaal tevreden dus! Ik ben heel benieuwd naar de winter editie van de Bubbls Box!

Wil je deze box bestellen? Dat kan nog eventjes. Dit kun je doen via de Bubbls Box website. Nog eventjes en de winter box komt er aan, deze kun je tegen die tijd ook bestellen!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May