It’s the most wonderful time of the year! Feestjes, cadeautjes en heerlijk eten. Maar ook de kerst collecties zijn altijd fijn. De Bluxbox Christmas editie is een feestje om te unboxen. Kijk je mee?

BLUXBOX

Unboxing Bluxbox Christmas editie

De Bluxbox komt ieder seizoen naar je toe. Denk aan huidverzorging, make-up, haarverzorging en andere beautygerelateerde producten. De box bevat maar liefst 8 tot 10 beauty producten.
Blijft iedere keer dus weer een verassing wat er in de box zit en het blijft elke keer weer voelen als een cadeautje aan jezelf.

In de Bluxbox zitten maar liefst 8 tot 10 beauty producten

De Bluxbox kost €29,95 per 2 keer en is ook per keer opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een of ander jaarcontract. Meer informatie kun je vinden op de website van Bluxbox.
In de box vind je ook altijd een ‘menukaart’ waarin precies staat wat er in de box zit, waar je het voor kunt gebruiken, hoe je het gebruikt en de prijs van het product. Erg handig als je bijvoorbeeld nog eens hetzelfde wilt kopen.
We gaan beginnen met het openen van de Bluxbox Christmas Editie!

BODYLOTION

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Allereerst een heel fijn merk en product. Namelijk de Joyful Bodylotion van Aldo Vandini met een waarde van €5.95.
De lotion is onder andere geformuleerd met jojoba-olie waardoor een droge huid weer lekker zacht en soepel wordt, super hydraterend dus. De geur is lekker bloemig en vrolijk, namelijk de geur van Freesia. Lekker voor deze koude maanden. Kan mijn huid wel goed gebruiken.

MASKER

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Dit merk ken ik nog niet, leuk! Het is het Bamboo Shot Mask van Erborian. Het merk combineert de doeltreffendheid van traditionele geneeskrachtige planten met Koreaanse formuleringstechnologieën. Klinkt top!
Dit masker is geïmpregneerd met een formule dat verrijkt is met het Bamboo Waterlock Complex en werkt daardoor mega hydraterend. Het merk is verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Klinkt superlekker, dus ga hem vanavond proberen!
Waarde: €7

BLOW DRY LOTION

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Volgens mij kennen we allemaal wel het merk John Frieda. Deze Root Booster Blow-Dry Lotion is een lotion voor het haar dat de perfecte lift creëert vanaf de haaraanzet.
De formule bevat een hittebescherming en root-zifting complex waardoor je haar meteen voller wordt. Ruikt overigens wel lekker!
Waarde: €9.99

LIPSTICK

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Ooooh, wat een pretty lipstick! Ziet er uit als een Golden Bullet haha. Het is de MDMFlow Lipstick Supreme en is handgemaakt! De collectie bevat frisse, opvallende kleurtjes en bevat een Vitamine E waardoor je lippen lekker gehydrateerd blijven.
In iedere box zit een willekeurige kleur lipstick, ik heb de kleur Supreme gekregen. Een helderrode kleur. Fijn voor de kerst.
Waarde: €26

OOGPOTLOOD

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Lekker feestelijk! Een gouden oogpotlood. Dit is het Waterproof Gold Eye Pencil van Mesauda Milano en is een kôhl potlood dat bestand is tegen water, zweet en vocht. Verder bevat het potlood natuurlijke antioxidanten zoals Vitamine E en jojoba-olie. Deze kerstige gouden kleur heet Gold Finger en heeft een mega goede dekking. Love it! Als je helemaal los wil gaan dan gebruik je het potlood gewoon over je hele ooglid. Hello Christmas!
Waarde: €8.50

OOGSERUM

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Een welbekende bestseller! Het Verstevigend Oogserum van Olaz is geschikt voor dagelijks gebruik en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels vervaagt maar hydrateert tegelijkertijd de huid rondom de ogen. Er wordt al resultaat na 2 weken beloofd. Een lekker product in de box, dat iedereen wel kan gebruiken volgens mij!
Waarde: €24.99

MICELLAR WATER

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Tijdens deze maand is het noodzakelijk om extra goed voor je huid te zorgen. Want ze krijgt heel wat te verduren met het weer, de feestjes, het eten en drinken en alle make-up.
Het reinigen van je huid moet dus echt goed gebeuren, en daar helpt dit Optimals Hydra Micellar Water van Oriflame je mee. Het is een milde cleanser om de huid te zuiveren en make-up te verwijderen.
De natuurlijke Zweedse ingrediënten zijn lief voor je huid. Zo zitten er bruin-groene algen in en heide. Dit zorgt ervoor dat de huid kalmeert en herstelt. En we need that right now!
Waarde: €15

NAGELLAK

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Het eerste wat ik dacht, toen ik dit lakje zag was; wat een zalig kleurtje. De kleur komt uit de ‘Shimmer Collection’ en heet ‘No Selfie Control’. Een champagne roze kleur met glitters. Hallo! Perfect, glitters en december! Verder is de Pretty Woman Nails Polish vrij van de 10 schadelijke ingrediënten. Ook prettig dus voor de nagels!
Waarde: €7.75

DEODORANT

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Misschien denk je wel ‘Ja hoor, een deodorant. Waarom zit dit in een beautybox?’. Oké dit dacht ik in het begin ook. Maar eigenlijk is het best handig. Want iedereen kan het gebruiken en het bespaart je toch weer geld ;-). Dit is de Stay Fresh Blue Poppy & Apple Anti-Transparant Spray van Rexona en is de nieuwe frisse geur van het merk. Het geeft de zoetige geur van bloemen maar ook de frisse geur van fruit. Absoluut lekker!
Waarde: €3.89

OOGSCHADUW PALETTE

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de verpakking echt vreselijk vind. Het ziet er goedkoop uit en is totaal niet aantrekkelijk voor mij.
Toch was ik blij verrast bij het openen, want de tinten vind ik wel erg mooi! Het is het Eaton Square Eyeshadow Palette van Stylondon. Het bevat 9 warme tinten die mooi staan bij alle huidtypen. De oogschaduw is op basis van mineralen en bevat Vitamine E. Het bevat matte en glanzende poeders (top!) en voelen lekker aan. Ook de pigmentatie is echt wel prima.
Waarde: €11,20

HANDCRÈME

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Tot slot vind ik nog een tube handcrème. Ook een musthave voor de wintermaanden! Deze Hydraterende Handcrème van Yves Rocher komt uit de kerstcollectie van het merk en heeft de warme geur van appel. Ruikt erg lekker moet ik zeggen. Je kunt ook de geur Golden Tea hebben in je box. De handcrème bevat biologische Karitéboter en Macademia-olie. Heerlijk zachte handen dus.
Waarde: €2.95

WAT VIND IK?

Unboxing Bluxbox Christmas editie

Deze box past perfect bij de december periode. Veel hydraterende producten en glitters! I love it. Ik kan in principe alle producten goed gebruiken.
Het oogschaduw palette is voor mij het minst leuk. Maar dit komt omdat ik het er niet mooi uit vind zien en ik ben toch wel heel visueel ingesteld. Mijn favoriete product uit deze box is de Root Booster van John Frieda en het Bamboo Shot Masker! Deze gaan zeker veel gebruikt worden.
Ook fijn is dat ALLE producten dit keer full size zijn! Yay!
De totale waarde van de box is deze keer €123.22!!! Wauw!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Unboxing Bluxbox Christmas editie

De Bluxbox is te bestellen via de website van Bluxbox. Als je de box nu nog besteld dan krijg je precies deze box die ik hierboven heb laten zien.
Wanneer je de box over een week of 2 gaat bestellen dan vermoed ik dat je de volgende editie zal krijgen.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May