Het is weer de tijd van geven. Aan de mensen om je heen maar ook aan jezelf. De L’Occitane adventskalender is weer een pareltje dit jaar. Ideaal om weg te geven maar zeker ook om lekker zelf te houden. Ik unbox een gedeelte in dit artikel, dus let op: Spoilers! 

L'OCCITANE

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Wil je meer reviews zien van L’Occitane? Kijk dan even hier..

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.

L'OCCITANE ADVENTSKALENDER

De Klassieke L’Occitane Adventskalender van dit jaar staat in het teken van provençaalse inspiraties.
L’Occitane heeft een prachtige samenwerking met CASTELBAJAC Paris voor de kalender tot stand gebracht. Dit modehuis zorgt voor de mooie illustraties en heeft zich geïnspireerd op een reis naar een dromerige en magisch sterrenuniversum vol geschenken en wonderen. De kalender bevat maar liefst 24 fijne producten. Dus tot kerst kan jij heerlijk alles uitpakken.

DE EERSTE VAKJES OPENEN

Natuurlijk moet ik wel iets laten zien in deze review. Dus ik heb speciaal voor jullie de eerste vakjes geopend zodat je een idee hebt wat je kunt vinden in de kalender.
De rest unbox ik allemaal netjes op instagram stories vanaf 1 december (gisteren dus).

DAG 1

In vakje 1 vinden we de heerlijke iconische Shower Oil. Ik ben gek van deze olie. Hij ruikt niet alleen lekker maar is ook heel lekker zacht voor je lijf.

DAG 2

Op dag 2 vind je een Handcream voor de droge huid. Perfect dus voor de maand december. En ook deze ruikt trouwens erg fijn!

DAG 3

Tot slot zie je hier nog het derde vakje. Daarin zit een fijne Zeep die goed gebruikt kan worden voor het lichaam, maar ook voor de handen.
Meer laat ik in deze unboxing niet zien, want anders is er geen lol meer aan. Ook niet voor mezelf ;-).
Scoor de kalender dus nu nog als je hem graag wil, of volg mij even op Instagram voor de dagelijkse unboxing van de adventskalenders!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Alle producten van L’OCCITANE zijn exclusief verkrijgbaar bij de L’OCCITANE boetieks of online bij de officiële webshop van het merk.

Prijs:

  • Klassieke L’Occitane Adventskalender €49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May