Believe in Angels is het thema van Douglas Kerst 2018, want stiekem willen we allemaal in kerstengelen geloven. Speel deze kerst zelf een engel en verras je vriendinnen en familie met deze prachtige producten! Succes gegarandeerd. Kijk je mee naar de leukste cadeautips van Douglas?

#1 GIORGIO ARMANI LIPSTICK

Deze lipstick zal jou in een roekeloos verleidingsspel brengen. De lipstick is namelijk geïnspireerd op zelfverzekerde, krachtige vrouwelijkheid. De lipstick heeft een intens matte finish en droogt de lippen niet uit. De pigmentatie is fantastisch en voelt ook niet droog aan op de lippen.
Ik koos voor een nude kleurtje, maar natuurlijk zijn er veel meer tinten, ook jouw favoriete, verkrijgbaar.
Rouge D’Armani Matte Lipstick €36.72

#2 TOOFACED MASCARA

Deze mascara is Better than Sex. Althans dat is de naam. Het bevat namelijk een unieke collageenformule die al na één keer aanbrengen de wimpers dikker, langer en krullender maakt.
Deze mascara is overigens een bestseller en ook ik snap de hype. Want het is een superfijne mascara die niet uitloopt. En hij ziet er ook nog eens mega cute uit!
TooFaced – Better than Sex Mascara €22.99

#3 NYX PALETTE

Het Highlight & Contour Palette van NYX Cosmetics heb ik al een hele tijd in mijn bezit. En het is één van mijn favoriete producten. Het palette bevat acht verschillende kleuren om het gezicht te highlighten en te contouren. Ik ZWEER bij het contouren van het gezicht. Stiekem doe ik het best wel iedere dag.. Dit palette is daar heel gemakkelijk voor en blend ook superfijn. Geschikt dus voor pro’s maar ook voor de dummies!
NYX – Highlight & Contour Pro Palette €22.15

#4 MATTE LIP CREAM

Ook dit product is alom bekend en gewild! De Velvet Smooth Soft Matte Lip Cream is een crème formule liquid lipstick die mat opdroogt. En verkrijgbaar in zóveel kleurtjes, voor iedereen is er wel een kleur. Ook fijn om te weten is dat deze lippies cruelty free én vegan zijn!
NYX – Soft Matte Lip Cream €7.30

#5 FACIAL OIL

Als je liever voor safe gaat dan is deze Facial Oil waarschijnlijk your best pick. Deze olie van Kort Organics is een rijke, krachtige en toch delicate olie voor het gezicht en hals. Het bevat gecertificeerd biologisch noni-extract, rozenbottelolie, granaatappelolie en duindoornolie. Dit zijn allemaal antioxidanten en essentiële vetzuren die ervoor zorgen dat de huid glad, gevoed en verheldert wordt (let op: deze olie is pas vanaf februari 2019 te koop, een late christmas gift misschien?).
Kora Organics – Face Oil €67.99 (30ml)

#6 SHEET MASKER

Tot slot zit je ook altijd goed met een gezichtsmasker. Dit premium Bio-Cellulose Sheet Mask is gemaakt van natuurlijk gefermenteerd kokosgootwater en is doordrenkt in een rijk, voedend serum van de meest exclusieve ingrediënten. Get ready dus voor een intensieve voeding voor de huid.
Starskin – The Gold Mask €15.25

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn deze producten te koop in alle Douglas filialen maar ook online via de webshop van Douglas zelf.
En het leukste is, dat Douglas echt een pro is in het inpakken van de cadeau’s. Zelfs als je online besteld kun je het laten inpakken!
Merry Christmas babes!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May