Ieder seizoen komt Estée Lauder weer met een prachtige make-up collectie. Maar dit seizoen is het werkelijk zo mooi! La Dangereuse is de naam, en zegt al genoeg! Kijk je mee?

ESTÉE LAUDER

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.

LA DANGEREUSE

La Dangereuse is de prachtige collectie van Violette, de Global Director van Estée Lauder. Deze collectie is uiteraard een limited edition en is geïnspireerd door Femme Fatale en is gevaarlijk, maar onweerstaanbaar, met ‘Violette’s touch’. Heel veelzijdig én draagbaar.
Het PR pakketje dat ik ontving is werkelijk prachtig. De producten zitten in een fluwelen zwart boek en deze staat nu mooi in mijn huis als decoratie ;-). Maar het gaat natuurlijk om de producten. Die ga je nu zien.

LIQUID LIPCOLOR

Als eerste vinden we deze prachtige Liquid Lip Colors in de kleuren Naked en La Dangereuse.

NAKED

LA DANGEREUSE

De Liquid Lip Colors hebben een volledige dekking en hebben verschillende finishes, de kleur Nude heeft een matte finish en La Dangereuse een metallic finish.

LIPSTICK

De Pure Color Envy Sculpting Lipstick in de kleur Diabolique is een prachtige dieprode kleur en past perfect bij de decembermaand.
Ook hier is de pigmentatie heel dekkend en is de finish zacht glanzend. Op de foto hierboven lijkt de kleur heel anders, maar hiernaast een swatch op mijn lippen. Hier zie je de kleur goed.

EYESHADOW PALETTE: BLUE DAHILA

How pretty is dit Eyeshadow Palette – Blue Dahila? Je kunt echt alle kanten op met deze tinten. Van een natuurlijke look tot een heerlijke smokey eye.

Alle tinten zijn op elkaar afgestemd, hierdoor kun je dus nooit een verkeerde combinatie maken. De prachtige donker- en helderblauwe tinten kun je zo mooi samen met de nude tinten gebruiken. En het is fijn om te weten dat de pigmentatie goed dekkend is en ook very blendable.

EYESHADOW PALETTE: AMOUR, AMOUR

Ik ben een warm tinted kinda girl, dus dit palette is voor mij mijn favoriet. het Amour, Amour Palette bevat 8 warme roze- en rode tinten die je look meteen elegant en vrouwelijk maakt.

De finishes van de poeders variëren van metallic tot mat en hebben precies dezelfde textuur als het Dahila Palette hierboven.

EYE GLOSS

Huh, een Eye Gloss? Jazeker! En ik ben er gek op. Het is namelijk prachtig om een lekkere natuurlijke look te maken om vervolgens de Eye Gloss eroverheen aan te brengen. Hierdoor krijg je een mooie glow en zie je er meteen stralend uit. Stiekem kun je deze Gloss ook gewoon als highlighter op de jukbeenderen gebruiken voor een heerlijke healthy glow.

EYE CRAYON

Vind je de palettes maar een gedoe en wil je liever snel ready-to-go zijn? Het Eye Crayon in Sly & Sultry is een jumbo oogschaduw potlood dat multifunctioneel is. Je kunt het namelijk als een oogschaduw aanbrengen maar ook als een liner. De kleur is prachtig warm en heeft een metallic finish. Heel gemakkelijk met de vingers te blenden overigens. Dus hier hoef je ook geen talenten voor te hebben.

SCULPTING FACE TRIO

En voor het gezicht is er het Pure Color Envy Sculpting Face Trio in Swirling Passions. Een zwoel, lumineus en verleidelijk drietal van poeders. Ze kunnen samen worden gedragen of afzonderlijk van elkaar. Het palette bevat een lichtere en een donkerdere highlighter/bronzer en een mooie dieproze blush.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden. Deze collectie is alleen exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf (zolang de voorraad strekt).

Prijzen:

  • Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor €34.50 pst.
  • Pure Color Envy Sculpting Lipstick €34.50
  • La Dangereuse 8 Pan Eyeshadow Palette €56 pst.
  • Eye Gloss €22
  • Eye Crayon €24
  • Pure Color Envy Sculpting Face Trio €39

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May