Oolaboo heeft echt prachtige kerst gift sets in allerlei verschillende kleuren en vormen. Ik ben mega fan van dit merk en dan vooral van de ‘Home’ producten. Want de kaarsen, roomspray’s en geurstokjes zijn echt zalig! Voor mij een perfect kerstcadeau en wellicht ook voor jouw vriendinnen en/of familie! 

OOLABOO

Eerst wat informatie over dit fijne merk. Oolaboo is een Nederlands merk dat is opgestart door twee broers, waarvan er een persoon kapper was van beroep. Hun droom was om een cosmeticamerk te ontwikkelen en deze droom kwam uit in  2011.
Oolaboo gelooft in schoonheid van buitenaf maar weten dat 70% van binnenuit komt. Een belangrijk uitgangspunt van het merk is dan ook dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Geen enkel product bevat parabenen, sulfaten en minerale oliën. Het merk heeft een groot assortiment van huidverzorging, haarproducten, mondverzorging en lifestyle producten zoals geurkaarsen, roomspray’s en geurstokjes. Wil je meer artikelen lezen over dit merk? Dat kan hier.

CHRISTMAS LUXURY GIFTBOX

Speciaal voor de kerstdagen heeft Oolaboo verschillende Giftboxen gemaakt. De mooie box wordt thuis opgestuurd met jouw favoriete producten erin. Ze zijn in verschillende prijsklassen te koop zodat er voor ieders budget wel wat te vinden is. Heel fijn!
Je kunt kiezen uit 10 sets met de homeproducten of de haarproducten. Totally up to you. Zelf ben ik ontzettend fan van de Geurkaarsen en Roomspray’s. Dus natuurlijk ging ik voor een box met deze items!

CHRISTMAS GIFTBOX D

De Oolaboo Christmas Gift Box D is een box met vier full size producten. In de box vind je de volgende producten:

  • Ooo de Parfum Scent 01
  • Scented Candle Scent 02
  • Aroma Diffuser Scent 03
  • Room Spray 04

Van iedere geur dus een product. Zo kun je ook bepalen welke geur voor jou het lekkerst is als je nog meer wilt aanschaffen later.
De producten zelf zijn trouwens prachtig en passen in ieder interieur. De luxe uitziende zwarte flessen en potten geven je interieur meteen een sjieke touch.

OOOO DE PARFUM

De Oooo de Parfum – Scent 01 is een eau de parfum met als basisnoten sandelhout en patchoeli. Een heerlijk zwoele parfum die perfect is voor de koudere wintermaanden. Oolaboo beschrijft de geur als volgt:

De subtiele en bloemige geur stimuleert en doet uw zintuigen opleven. Basis is de nachtschone, een bloem met een zoete, positieve geur en bijzondere kenmerken. Verkwikkende en frisse topnoten van bergamot en rabarberblad en middennoten van mooie bloemachtige geuren als roos en tuberoos, bekoren je zintuigen.

Ik vind hem heerlijk! En natuurlijk erg fijn dat het een eau de parfum is, hij blijft namelijk heel lang geuren!

SCENTED CANDLE

In de winter ben ik gek van geurkaarsen. Zeker de kaarsen die echt intens geuren en je hele huis zo lekker ruikt als je binnenkomt! Deze Scented Candle in Scent 02 heeft de geur van Sandalwood. Heerlijk voor in het huis.
De kaars is gemaakt van 100% eco-sojawas en bevat geen synthetische toevoegingen. Ook is de pot van gerecycled glas gemaakt. De kaars brandt tot wel 60 uur en bevat een zuivere katoenen lont, vrij van lood, chemicaliën en bleekmiddel.
Voor de romantische zielen onder ons, de kaars is verrijkt met Vitamine D en kan zelfs gebruikt worden als een massage olie 😉

AROMA DIFFUSER

De Aroma Diffuser in Scent 03 Sandalwood is uiteraard ook gemaakt van gerecycled glas en de stokjes zijn van natuurlijk rattan vervaardigd.
We weten allemaal wel wat de stokjes doen, ze laten de hele ruimte heerlijk geuren. Ik vind deze geur echt perfect voor mijn woonkamer maar je kunt hem in alle gewenste ruimtes plaatsen.
De geur blijft wel drie tot 4 maanden goed! Wauw! En daarna kun je een refill aanschaffen. De geurcompositie bestaat uit natuurlijke oliën, is alcoholvrij en bevat 100% onverdunde essentiële oliën, zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners

ROOM SPRAY

Tot slot zit de Room Spray Scent 04 nog in de box. Deze spray heeft de geur van Sandalwood en Leder en geeft je huiskamer meteen een heerlijke geur. De spray is geschikt voor linnen en om gewoon lekker rond te sprayen. Zelf spray ik altijd op mijn bank, gordijnen en tapijt. Hier blijft het lekker lang in hangen en ruikt het zeker twee dagen heerlijk in huis na het sprayen.
Deze en de geurstokjes zijn mijn favoriete producten uit de box!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Oolaboo is verkrijgbaar via Oolaboo.com de officiële webshop van het merk.

Prijs:

  • Christmas Gift Box D €99.50 (nu in de sale voor €90!).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review – affiliate

May