Eindelijk is ‘ie daar dan! Het artikel over de Cherry Collectie van Urban Decay Cosmetics. Een prachtige collectie met de zwoelste, meest verleidelijke make-up ooit!

URBAN DECAY COSMETICS

Urban Decay Cosmetics was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

CHERRY COLLECTION

De Cherry Collectie van Urban Decay Cosmetics is een echte hebben-collectie. Het is de nieuwe variant van de Naked Collectie maar dan beter! De nieuwe tinten van deze collectie zijn allemaal warmer, zwoeler en verleidelijker.

NAKED CHERRY PALETTE

Het Naked Cherry Eyeshadow Palette moest ik hebben toen ik hem zag! Alleen de buitenkant van het palette is al een plaatje met de 3d vormgeving.
Het palette bevat 12 gloednieuwe tinten en gaan van soft mat tot vurig metallic, en van creamy ivoor en glinsterend koper tot zalige pruimentinten en het meest intense black cherry.
De formule is zo ontwikkeld dat het perfect te blenden is en mega goed gepigmenteerd/

Met dit palette kun je echt alle kanten op. Een nude look? Prima! Maar ook een lekkere smokey eye kun je goed creëren met de meer donkere kleuren uit het palette.
Omdat er fijne basiskleuren inzitten met een matte finish en mooie metallic tinten kun je ook de perfecte cut crease maken.
I absolutely love it. Dit zijn ook echt mijn kleuren!

ALL NIGHTER CHERRY

YES! De All Nighter Setting Spray is ook in de Cherry variant te verkrijgen in een travel-size. Precies de All-Nighter die je al kende maar dan met een Cherry geur, en ik kan je vertellen dat het echt zalig ruikt. Dit is mijn favoriete setting spray. De enige spray die écht je make-up mooi én mat houdt.

GLIDE-ON EYE PENCIL

Het 24/7 Glide on Eye Pencil is ook helemaal in Cherry style gekropen met de tinten Black Market (satijnzwart) en Love Drug (metallic wijnrood).
Je kunt de pencils gebruiken als een eyeliner op je ooglid maar ook in je waterlijn. Wil je nu echt lekker knallend gaan dan gebruik je ze als basis voor je oogschaduw.

De pencils zijn award-winning omdat ze zo creamy zijn én waterproof! Ze blijven ongeveer 30 seconden creamy en zacht zodat ze goed zijn te blenden en daarna zitten ze zo vast als een huis.
Ze voelen ook lekker zacht, vind ik zelf altijd fijn omdat harde potloden toch wel pijn doen op de gevoelige huid rondom de ogen. Ideaal dus.

VICE LIPSTICKS

En natuurlijk bevat de Cherry Collectie ook de Vice Lipsticks in drie nieuwe tinten. Ik kan wel heel veel vertellen over de Vice Lipsticks maar dat heb ik vaker gedaan, als je het wel wil lezen kijk dan even in eerdere artikels van Urban Decay Cosmetics.
De kleurtjes op de foto zijn van links naar rechts: Cherry (cream finish), Juicy (metallized finish) en Devilish (metallized finish).

LOOK

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL én Hudson’s Bay shoppen, online én offline. Yay! Natuurlijk kun je ook online terecht bij de Nederlandse webshop van Urban Decay zelf.

Prijzen:

  • Cherry Naked Eyeshadow Palette €55
  • Glide-On Eye Pencil €21.50 pst.
  • Travel Size All Nighter €14
  • Vice Lipstick €20 pst.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May