De Beautyblender is misschien wel het product waar we niet zonder meer kunnen. Deze Blenders Delight set bevat alles wat je nodig hebt om je blenders schoon en veilig te bewaren. Met de fruitige zeepjes en de beschermer! Kijk snel verder. Het is namelijk een limited edition.

BEAUTYBLENDER

Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht. Voor meer Beautyblenders check je hier de eerdere artikels.
Deze keer is er weer een perfecte set uitgekomen! De fruitige Blenders Delight.

BLENDERS DELIGHT

Oké, het is eigenlijk een holiday kit maar je kunt hem nog steeds kopen. En ik zeg doen! De Blenders Delight set is namelijk alles wat je nodig hebt.
In de set vind je twee Beautyblenders, twee zeepjes en de Blender Defender. Een opberger waarin je de natte blenders kunt laten drogen en ze tegelijkertijd worden beschermd.

BEAUTYBLENDERS

Aan één Beautyblender heeft niemand genoeg. Daarom zitten er twee stuks in deze set. Een originele roze en een gele variant. Ik denk niet dat ik nog uit moet leggen waarom je een Beautyblender moet gebruiken. Ze zorgen er namelijk voor dat je foundation, contour en zelfs poeders er flawless uit komen te zien.

ZEEPJES

De make-up sponzen worden vaak gereinigd met afwasmiddel. DON’T!!! Dit is namelijk helemaal niet goed voor de blenders maar ook zeker niet voor je huid.
Gebruik echt een speciale kwasten- of spons reiniger. Deze zeepjes ruiken super lekker fruitig. De originele Blendercleanser ruikt al lekker, maar deze ruiken helemaal zalig! En ja, je blender ruikt er nog naar wanneer je hem gebruikt de volgende keer.

BLENDER DEFENSER

De Blender Defender had ik nog niet. Maar dit is ideaal. Je Beautyblender kun je namelijk niet zomaar opbergen na het reinigen. Omdat de spons nat is kun je hem niet in een la gooien of in een doosje. Dan gaat de blender schimmelen. Deze Blender Defenser is speciaal daarvoor ontwikkeld. Hierin kun je de blender goed laten drogen, bewaren en wordt het tegelijkertijd beschermt tegen viezigheid en ziektekiemen. Mega handig!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Alle Beautyblenders en sets zijn verkrijgbaar bij onder andere Boozyshop, Douglas en Ici Paris XL. Ook online kun je natuurlijk shoppen!

Prijs:

  • Beautyblender Blenders Delight €39.95 (nu €34.95)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May