Een voornemen van mij is om wat meer ‘out of the box’ te gaan met mijn lipstick. Ik speel namelijk altijd op safe met een nude kleur. Deze Armani Lipstick in een knalrode kleur gaat mijn nieuwe statement lipstick worden. It’s such a beauty. Kijk je mee?

GIORGIO ARMANI

Iedereen kent Armani wel lijkt mij. Giorgio Armani is van oorsprong een mode ontwerper maar heeft ook een prachtige beauty collectie. Denk aan parfum, huidverzorging en make-up.
Eén van mijn favoriete foundations is ook van Giorgio Armani. Flawless!
Dit artikel staat in het teken van de perfecte Red Lips. Met de Ecstacy Shine Lipstick.

ECSTACY SHINE LIPSTICK

De Giorgio Armani Ecstasy Shine Lipstick wordt omschreven als een stralende lipstick met een glossy finish. Naast het geven van een mooie, gepigmenteerde kleur aan de lippen, geeft het ook nog eens hydratatie. Het kleurt de lippen als een lippencrème, hydrateert ze als een balsem en laat ze glanzen als een lipgloss.

First of all, vind ik het uiterlijk van de lipstick fantastisch! In een prachtige luxe vorm, de gouden details en een knallende kleur rood.
Natuurlijk is de lipstick in verschillende tinten verkrijgbaar. Dit is de kleur 404 een intens knalrode kleur die werkelijk bij alle huidtinten past.
De lipstick voelt zoals omschreven lekker aan, inderdaad worden mijn lippen gehydrateerd. Ook het aanbrengen is erg makkelijk. De lipstick is namelijk gevormd als een balsem waardoor het snel en zelfs zonder spiegeltje goed is aan te brengen. De finish is volledig dekkend, wat prettig is. Dit is namelijk niet altijd het geval met glossy lipsticks.
De lipstick blijft redelijk lang zitten en loopt niet uit. Ik ben matte lipstick gewend, die blijven nog langer zitten. Maar ik moet zeggen dat het me absoluut niet tegenvalt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Giorgio Armani is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Douglas, de Bijenkorf en andere parfumeriezaken.

Prijs:

  • Giorgio Armani – Ecstasy Shine Lipstick €36.72

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affilliate link

May