Nieuw is het Tommy Girl Now ‘Eau de Toilette’ van Tommy Hilfiger, een lekkere frisse geur voor every day. Gelanceerd in 2018 en we nemen hem gewoon mee in 2019! Lees je mee?

TOMMY HILFIGER

We kennen het merk allemaal wel. Een icoon in de modewereld. Zelfs je ouders en waarschijnlijk je opa en oma kennen het merk wel.
Tommy Hilfiger is weer helemaal terug van weggeweest, de t-shirts met het Tommy logo zijn volop in de mode. Maar het merk heeft niet alleen kleding. Ook hebben ze geuren voor man en vrouw. Deze geur is de nieuwste, de Tommy Girl Now.

TOMMY GIRL NOW

De nieuwe Tommy Girl Now geur is een eau de toilette en heeft een bloemige/houtige geur. De topnoten zijn bergamot en mandarijn. De middennoten zijn magnolia, mint en mahonie en de topnoten zijn kasjmier en musk.
De fles is lekker Tommy-achtig met de witte basiskleur en de rood blauwe kleuren van het logo.

De flacon in dit artikel is de 100ml variant en voelt ook lekker zwaar aan. Volgens mij is de flacon gemaakt van steen.. Althans, zo voelt het. Lekker stevig.
De geur is niet mijn persoonlijke smaak, ik vind hem iets te sportief en te fris. Hoewel de bloemige en houtige tonen wel aanwezig zijn is het mij toch te fris.
Ik ben meer van de zwoele en de sensuele geuren (ook met hout en bloemen overigens). Het frisse komt van de topnoten vandaan: bergamot en mandarijn. Dit maakt het geheel wat vrolijk. Voor de zomer een heerlijke geur en zeker voor de jongere dames of dames die houden van een meer sportieve geur. Want hij is wel erg lekker!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De geuren van Tommy Hilfiger zijn te koop bij Douglas. Online en ook offline.

Prijs:

  • Tommy Girl Now – Eau de Toilette €45 (100ml), €27 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May