De Jo Malone Honeysuckle en Davana is zó lekker dat ik hem als geurkaars én als parfum heb. Can’t get enough of it! Maar als ik net iets anders wil dan mix ik hem met een andere Jo Malone geur. Als je nieuwsgierig bent, dan moet je even verder lezen.

JO MALONE

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Meer artikels die ik over de producten van Jo Malone heb geschreven kun je hier vinden.

HONEYSUCKLE & DAVANA

De Honeysuckle & Davana is één van mijn favoriete geuren van Jo Malone. Het is een heerlijk zachte, bloemige geur door de kamperfoelie, Davana en mos.
Topnoot: Davana
Davana is een groene plant met een vleugje zoethout, die een geur tot leven brengt en zorgt voor een fruitige noot.
Hartnoot: Engelse kamperfoelie
Het stralende, bloemige karakter van kamperfoelie geeft het hart van de geur diepte. En doordrenkt het met accenten van honing.
Basisnoot: Mos
De groene oase van het mos verzacht de basis van de geur met een aardse, houtachtige warmte en doet denken aan in nevel gehulde ondergroei na een regenbui.

Eerder had ik de geurkaars al en deze ruikt in huis al zó lekker. Het geeft een zachte, zwoele geur. Diezelfde geur zit in de parfum. En deze blijft ook heerlijk ruiken de hele dag, zoals ik gewend ben van Jo Malone.
Het is ook heerlijk om te mixen met een zwaardere geur omdat de houtige tonen dit prima kunnen hebben. Ook met fruitige geuren is het een fijne combinatie. De geur doet mij denken aan een mooie lentedag en yes, I feel sexy with it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas of De Bijenkorf voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo mijn ding was.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijs:

  • Jo Malone London – Honeysuckle & Davana €56 (30ml) €111 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliatie

May