De hele inkak periode is weer voorbij. Power on! Daarom heeft deze Goodiebox als thema ‘Powered by’. Om die Wonder Woman die in ons allemaal zit omhoog te brengen. Benieuwd naar de inhoud? Die zie je hier in dit artikel.

GOODIEBOX

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Powered By

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘Powered by’. De tijd is namelijk aangebroken om je te richten op je eigen inner power met deze Goodiebox. De box bevat producten waarmee je super power bij de hand, haar en nagels hebt! Kracht komt van binnenuit maar een beetje verwennerij voor aan de buitenkant kan geen kwaad ;-).

DE INHOUD

NAIL HARDENING

Ten eerste een product die alle natuurlijke nagels nodig hebben in de winter. De Rock Nails Hardening Base Coat van Mesauda Milano. Dit power product heeft zelfs vier voordelen: Het is een grondlaag, een toplaag, een verharder én een glanzende nagellak.
De lak stimuleert en activeert de verharding van keratine en gaat het splijten van nagels tegen. Need!
€9

MINI DROOGSHAMPOO

Altijd handig zo een mini om mee te nemen in je tas! Deze Mini Dry Shampoo van Batiste is de perfecte snelle oplossing voor een power hairdo tussen je wasbeurten door. Niet alleen maakt het je haar weer lekker fris, laat het je haar lekker ruiken en kun je hem makkelijk meenemen. Het geeft je haar ook volume en meer textuur! En hij ruikt heerlijk!
€2.19

BANANA POWDER

Een Banana Powder is geel, zoals je wellicht al had verwacht. Het is namelijk geel van ondertoon en zorgt ervoor dat je foundation oplicht en roodheid en verkleuringen tegengaat. Zelf gebruik ik een poeder zoals dit het liefst onder mijn ogen, over de concealer heen. Het geeft namelijk meteen een frissere uitstraling én zorgt ervoor dat lijntjes minder zichtbaar worden.
Dit is de Banana Setting Powder van BelláPierre Cosmetics t.w.v. €25.

HANDCRÈME

Deze handcrème wordt door Goodiebox omschreven als de parel onder de handcrèmes. De Hand Cream van Raunsborg heeft zelfs verschillende prijzen binnen gehaald. Het belooft in ieder geval lekker snel in te trekken en goed te hydrateren. Hij ruikt ook nog eens lekker fris!
€16.70

PREPARTY MASK

Voor mij zal het eerder een PreNetflix masker zijn maar dit Preparty Moisturizing Masker van Miqura geeft je huid net dat beetje extra power. Het laat je namelijk stralen en bestaat uit maar liefst drie lagen waardoor het masker niet uitdroogt en jouw huid de perfecte vochtboost krijgt. I love it! Heerlijk om dit in de box te vinden.
€9.50

MASCARA

Wat een leuke kleurtjes heeft deze Much More Lashes Mascara van AME. De mascara bevat het Was Complex dat ervoor zorgt dat het makkelijk aan te brengen is en iedere wimperhaar apart wordt omhuld.
Get ready dus voor een 3D-effect met een powerful oogopslag.
€10

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

I love dit thema! Power, en ik hou van empowering vrouwen. Dus goede keuze deze maand! Ook de producten vind ik heerlijk. Alleen de nagelverharder zal ik niet gebruiken. Simpelweg omdat ik acryl nagels heb. Ik vind de rest echt erg fijn. Wat ook leuk is, is dat er twee merken inzitten die ik nog niet kende. Zo leuk om nieuwe merken te leren kennen!
De totale waarde van de box is deze maand: €72.39!

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate links

May