Als je wat meer volume in je haar wilt, kun je van alles gaan proberen. Ik probeerde deze Thickening Dryspun Texture Spray van Bumble & Bumble. Een spray die gemaakt is om volume te creëren in het haar. Kijk je mee?

BUMBLE & BUMBLE

Bumble & Bumble is een heerlijk haarverzorgingsmerk en is cruelty-free! Het merk lanceerde haar eerste product in 1991, namelijk de brillantine (kennen we de vettige haarstyle nog uit de jaren ’90? Blegh haha) en wordt tegenwoordig onder andere verkocht bij Sephora en Douglas.
Ze begonnen echter als een salon in 1977 in New York en was toen nog heel klein. Tegenwoordig hebben ze twee prachtige salons in Amerika en verkopen ze de producten natuurlijk wereldwijd. Meer artikelen over dit merk vind je hier!

TICKENING DRYSPUN TEXTURE SPRAY

De Bumble & Bumble Tickening Dryspun Spray is een product die specifiek gemaakt is om volume in het haar te creëren. De spray breng je aan op droog haar en geeft meteen volume en een vederlichte textuur toe. Denk aan een droogshampoo maar dan net even beter! Je kunt de spray namelijk aanbrengen bij de hoofdhuid voor volume, maar ook op het haar zelf om meer textuur te geven en daardoor optisch meer haar te creëren.

Ik hou van het merk. Het ruikt namelijk zo zalig! Echt alle producten ruiken heerlijk. Zo ook deze spray. Alleen al voor de geur zou ik deze producten aanschaffen.
Maar geeft het ook echt volume? Ik heb zelf nogal veel haar, maar geen volume. Ik ben dus altijd op zoek naar goede producten die volume aan mijn haar geven.
Ik breng deze spray aan op mijn hoofdhuid en met wat meer afstand over de rest van mijn haar. Vervolgens ga ik mijn haar en hoofdhuid wat masseren en ja hoor, volume! Door de textuur die wordt gecreëerd blijft de volume ook goed zitten en zakt het niet snel uit. Ideaal dus voor de futloze haartjes. Maar ook erg goed om te gebruiken bij opgestoken haar of vlechten. Het blijft hierdoor namelijk veel beter zitten!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Bumble & Bumble zijn te koop bij Sephora. Maar die hebben we helaas niet in Nederland. Daarom kun je ze in ons kikkerlandje kopen bij Douglas. Online, maar ook offline!

Prijs:

  • Bumble & Bumble Tickening Dryspun Texture Spray €30.51

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affiliatie links

May