De Keune stylinglijn ‘Design’ is omgetoverd tot ‘Style’. De nieuwe Keune Style lijn heeft verbeterde formules en ook nieuwe ontwerpen. Check het artikel voor meer informatie en natuurlijk mijn mening over de producten zelf! 

KEUNE

Keune is een van oorsprong Nederlands kappersmerk. En is dierproefvrij! De producten die zij verkopen zijn allemaal afgestemd op professioneel gebruik maar ook particulieren zoals jij en ik kunnen de producten aanschaffen.
Over het algemeen kun je de Keune producten bij de betere kapsalons kopen, maar ook online zijn ze te vinden. Even googlen en je hebt ze zo.
Voor alle producten van Keune die ik heb geprobeerd klik je hier.

STYLE LIJN

De Keune Style Lijn is onderverdeeld in maar liefst drie categorieën: Prep, Shape en Finish. En daaronder vallen weer acht verschillende productlijnen: Volume, Smooth, Curl, Fix, Texture, Gloss, Heat Protect en Refresh. Echt voor iedereen dus wel iets te vinden. De Heat Protect en Refresh lijnen zijn nieuw in deze collectie en bevatten onder andere droogshampoos, crèmes en producten die de haren beschermen tegen warmte tools.

INSTANT BLOWOUT

We beginnen met de Instant Blowout en wordt omschreven als een foundation voor je haar. Het geeft namelijk bescherming tegen hitte tools als föhns, krul- en stijltangen.
Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar sneller droog is tijdens het föhnen en geeft het je haar volume.
Zoals ik gewend ben van Keune, ruikt de spray heerlijk! Ik vind een hittebescherming altijd heel belangrijk. Zeker om pluizig haar te voorkomen. Deze spray doorstaat mijn test absoluut. Vind hem erg fijn.

THICKENING CREAM

Door naar de Thickening Cream, een crème die volume aan het haar geeft. De crème wordt geactiveerd tijdens hitte. Breng hem dus vooral aan vóór het föhnen! Het beschermt namelijk ook het haar tot 230 graden (de meeste stijltangen en krultangen zijn niet zo heet).Ook heeft de crème een UV filter.

Ik heb zelf al erg dik en veel haar. Jammer genoeg is het wel futloos. Deze crème kan gebruikt worden bij dun haar, maar ook bij futloos haar. Ook voor mij dus!
Ik ben erg blij met de hittebescherming en het toegevoegde UV-filter. Werkt het nu echt om volume in het haar te krijgen? Mwah, ik heb erg zwaar haar, dus heb wat meer producten nodig. Maar misschien werkt het wel prima bij dun haar.

SCULPTING CLAY

De Sculpting Clay is voor korte- tot middellange modellen. Het zorgt ervoor dat het haar mat wordt en het geeft volume en textuur.

Ik moet zeggen dat ik dit een heerlijk product vind. Alleen niet speciaal voor mijn haar. Het maakt het haar lekker stug en mat. Daardoor is dit wel perfect om bijvoorbeeld vlechten mee te maken. Ik heb het gebruikt als een soort droogshampoo/volume poeder en dat werkt ook prima. De Clay is vooral fijn bij kort haar, waarvoor het is bedoeld.

SOFT SET SPRAY

Tot slot nog een haarspray om te finishen. De Soft Set Spray is een extra lichte haarspray en heeft een verfijnde geur. De spray bevat een UV-filter, is makkelijk uit te borstelen en zorgt ervoor dat het haar in model blijft zitten zonder hard te worden.
Ik was al heel lang op zoek naar een haarspray zoals deze, het maakt mijn haar namelijk totaal niet hard maar zorgt er wel voor dat de volume erin blijft zitten. En ja, de geur is echt Keune: Heerlijk.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De bovenstaande producten én andere producten zijn te koop bij de betere kapsalons maar zijn ook online verkrijgbaar. Even googlen op de naam en je vindt het zo! Wil je weten welke kapsalon in jouw buurt Keune verkoopt? Kijk dan even hier.

De prijzen variëren van €13.50 tot €18.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May