De Goodiebox Maart editie is weer bezorgd! En guess what? Goodiebox is deze maand jarig. Ze bestaan namelijk een jaar. Hiep hiep hoera! Benieuwd naar de inhoud? Die vind je in dit artikel!

GOODIEBOX

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Back to the Roots

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘Back To The Roots’. Goodiebox bestaat namelijk deze maand alweer een jaar. Gefeliciteerd met deze mooie verjaardag! En dan nu door naar de inhoud!

DE INHOUD

MATTE LIP POTLOOD

Zo een fijn product om mee te beginnen! Namelijk het Relentless Matte Lip Crayon van Doucce. Een merk dat ik via Goodiebox leerde kennen. Dit potlood is een volledig dekkend lip product en heeft een romige structuur waardoor je lippen niet uitdrogen. Daarnaast heeft het een long-lasting effect. Een heerlijk product om makkelijk mee te nemen in je handtas. De kleur is ook fijn, een intens diepe kleur rood die past bij iedere huidtint!
€19

LASH & BROW GROEISERUM

Ook dit product is een musthave! Het Growth Serum van Gosh stimuleert de haargroei. Je kunt het ’s nachts aanbrengen, maar ook onder je mascara. Handig dus!
Ook kun je het serum op de wenkbrauwen aanbrengen, en dat is dus wat ik ga doen! Ik kan wel wat vollere brows gebruiken! Na twee weken zou je al resultaat moeten zien. Ik ben ontzettend benieuwd!
€29.99

CLEANSER

Ik ben zo blij dat Goodiebox samen werkt met Rituals! Iedere keer weer heerlijke producten van het merk. Deze keer de Velvety Smooth Cleansing Foam en is zeepvrij! Erg lief dus voor je huid. Het verwijdert make-up en onzuiverheden maar beschermt tegelijkertijd je gezicht ook tegen vervuilende invloeden van buitenaf. En zoals we allemaal weten van Rituals, het ruikt zalig!!
€12.50 voor 125ml (in de box vind je de 30ml variant).

CONDITIONER

Vervolgens vind ik de Protective Conditioner van Naobay, een fijn natuurlijk merk. Ik mis alleen wel een shampoo.. Ik combineer namelijk graag een shampoo en conditioner van hetzelfde merk/dezelfde lijn. Jammer. Alsnog een fijn product om te gebruiken. Het bevat namelijk biologische ingrediënten en maakt het haar zijdezacht. Ook de geur is lekker, een zachte ontspannende geur!
€11.95

FACE MIST

Tot slot nog een lekker grote fles. Het is de Dermo Defense Face Mist van Unani. Het is een gezichtsspray vol met antioxidanten die de huid reinigen, beschermen, verzachten en opnieuw laat stralen. Heerlijk voor als het zonnetje schijnt en je je gezicht tussendoor even wil opfrissen.
Of als je op reis gaat, absoluut een musthave in je handbagage! De frisse geur maakt die ervaring nog fijner!
€16.95

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het thema van deze maand is niet alleen passend bij de verjaardag van Goodiebox maar vind het ook een ‘Back to the Roots’ box omdat alle producten de basis vormen van je huidverzorging en make-up. Alle producten zijn voor mij bruikbaar! Het meest blij ben ik met het haargroei serum van Gosh. Jammer vind ik het wel dat er geen shampoo bij de conditioner zit. Maar wellicht volgende maand?
De totale waarde van de box is deze maand maar liefst €80.89!

De Goodiebox is verkrijgbaar via de Goodiebox website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate links

May