De lente komt er weer aan en het wordt tijd om je huid weer haartjes-vrij en lekker zacht te maken. Want voordat je het weet loop je weer in je blote benen.
Mijn favoriete lijn van Kneipp heeft hiervoor een heel fijne scrub. Kijk snel verder voor de Kneipp Scrub Cream & Oil.

KNEIPP

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Interesseert je dit niet? Scroll dan even verder naar de review.

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerdere artikels over Kneipp vind je hier.

SILKY SECRET CREAM & OIL BODY SCRUB

De Secret Silky lijn van Kneipp is mijn favoriet. Een heerlijk zachte geur en lekker hydraterend voor de huid. Deze Kneipp Scrub Cream & Oil is verrijkt met natuurlijke oliën en maakt je huid silky smooth. Wanneer je de scrub incasseert verwijdert het direct alle dode huidcellen en kan 1 tot 2 keer per week worden gebruikt.
Voordelen:

• Plantaardige werkstoffen
• Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen
• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
• Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen

Zoals ik al had aangegeven is dit mijn favoriete geurlijn van Kneipp. De geur vind ik dus heerlijk. Denk zacht bloemig en poederachtig.
De scrub is fijn, ook voor een wat gevoelige huid. Juist doordat de scrub bestaat uit korrels, crème én olie. Hierdoor is de scrub mild maar verwijdert het toch alle dode huidcellen. Ik merk vooral verschil op mijn benen. Die zijn lekker zacht. Tip: Scrub je benen voor het scheren. Zo zijn je benen mega zacht!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Kneipp zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijs:

  • Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub €9.99 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May