Ik ben gek op oliën, ook om mijn huid mee te reinigen. De La Mer Cleansing Oil stond al heel lang op mijn lijstje om te proberen. En vandaag is het zo ver. Kijk je mee?

LA MER

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan. Meer artikelen over La Mer producten vind je hier!

LA MER THE CLEANSING OIL

Het belangrijkste skincare ritueel is voor mij het reinigen van de huid. Hierdoor voorkom ik veel huidproblemen, maar is het ook een stukje me-time op een dag. Ik vind het heerlijk.
The Cleansing Oil is een ontgiftende reiniger en bevat zeldzame oliën uit de zee.
In contact met water transformeert de olie in een melk-achtige substantie en geeft de huid hydratatie, verzorging en energie.
De olie kan gebruikt worden voor het gezicht maar ook om oogmake-up mee te verwijderen.

Als je goed kijkt dan zie je dat er parelpoeders in de olie zitten. Het heeft namelijk een prachtige parelmoer glans. De olie zelf is groen/blauw qua kleur en heeft die specifieke La Mer geur. Ik hou ervan.
Zelf breng ik de olie droog aan op mijn gezicht en masseer het in, vervolgens maak ik mijn handen nat met warm water en masseer nog eens goed. Vervolgens spoel ik het af.
Wat ik zo fijn vind aan deze olie is dat het de huid totaal niet uitdroogt. Het voelt niet trekkerig aan. Ook verwijdert het mijn make-up volledig. Zelfs mijn waterproof mascara is weg (geen residu onder mijn ogen!).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van La Mer zijn te koop bij onder andere hier en de Bijenkorf. Als je het merk nog niet eerder hebt gebruikt en je het eerst wilt proberen kun je altijd wat samples meenemen uit de winkel om te kijken hoe de producten bevallen.

Prijs:

  • The Cleansing Oil €78.95 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May