‘Straal, als nooit tevoren’ is het motto van de vernieuwde NARS Radiance collectie. Voor een prachtige radiant skin. Zeker in de zomer is zo een huid een absolute musthave. Hoe je dit voor elkaar krijgt en met welke producten lees je in dit artikel.

NARS

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop! Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds vorig jaar niet meer! Want sinds 2017 wordt NARS weer verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

SHEER GLOW FOUNDATION

De Sheer Glow foundation is een heerlijke foundation voor in de zomer. Deze is in 34(!) tinten verkrijgbaar, van zeer licht tot goed donker. Zelf heb ik de kleur Santa Fé.
Deze foundation zorgt voor een natuurlijke teint, de dekking is dus licht maar is op te bouwen tot medium. De foundation bevat ook huidverzorgende ingrediënten en is ideaal voor de droge en normale huidtypen.
De verzorgende ingrediënten zijn onder andere kurkuma-extract om de teint te verbeteren en krachtige anti-oxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

Dit is dé foundation die ik gebruik voor overdag. Het is namelijk een hele mooie natuurlijke foundation die de huid een mooie glow geeft.
De dekking is niet zo hoog, als je wat rode plekjes hebt kun je daarvoor eerst wat concealer gebruiken. De foundation voelt ook licht aan op mijn gezicht en ik heb niet het gevoel dat ik wat draag. Ideaal dus, ook voor in de zomer!
Wat ik wel mis is een pompje. Deze verkopen ze los voor €2 geloof ik. Als ik bij de Bijenkorf ben zal ik er eentje meenemen. Want ik vind het toch lastig om uit een glazen potje te schenken.

BEFORE

AFTER

RADIANT CREAMY CONCEALER

De Radiant Creamy Concealer van NARS is een favoriet onder de visagisten, de concealer heeft namelijk een rijke, luxe textuur, werkt verhelderend en egaliseert de huid met een medium dekking. De concealer is op te bouwen naar een volledige dekking.
Naast een make-up product is het ook een huidverzorgingsproduct. Het belooft namelijk ook de huid te hydrateren en belooft ook de fijne lijntjes en imperfecties te camoufleren.
De concealer bevat overigens geen parabenen, alcohol of synthetische geurstoffen en is non-comodegeen.
Er zijn nu 30 verschillende tinten verkrijgbaar, in deze review zie je de kleur Tiramisu.

De textuur van de concealer is wat dikker dan ik gewend ben maar blend prima uit met de vingers of een spons. De dekking is echt prima. Ik hoef hem maar één keer te gebruiken voor de perfecte dekking. Maar als je hardnekkige wallen of vlekken hebt is het misschien twee keer nodig.
De concealer creased niet in mijn lijntjes en omdat het hydraterend werkt merk ik ook dat mijn huid niet droog wordt onder de ogen. Fijn.

SUPER RADIANT BOOSTER

De Super Radiant Booster is een universele rosé gouden tint die perfect matcht met iedere huidskleur. Het belooft het effect van foundations en concealers te boosten met een stralend effect en je kunt het op veel verschillende manier gebruiken.
Als een all-over gloed door te mengen met de foundation of als highlighter door het aan te brengen op de jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog en decolleté.
Maar natuurlijk heeft het ook verzorgende werkingen. De booster bevat namelijk Vitamine E, dat de huid beschermt en Squaleen, dat de huid hydrateert.

Ik vind dit een prachtig product. In de zomer vind ik het namelijk heel mooi om een glow all over the face te hebben. Ook zonder highlighter kan ik niet. Dus waarom niet gebruiken als both?
De kleur is inderdaad goed universeel en de crème-achtige substantie blend goed uit op mijn huid. Breng het alleen niet aan op een afgepoeierde huid, want dit is niet mooi. Het gaat er dan echt op liggen.

SKIN DEEP EYESHADOW PALETTE

Het Skin Deep Eyeshadow Palette is een prachtig nude eyeshadow palette. Precies voor mij gemaakt lijkt wel. Het palette kan gebruikt worden voor een no-make-up look maar ook voor een lekkere knallende smokey-eye.
Het palette bevat matte, glinsterende en shimmer finishes waardoor je alle kanten op kan. Je kunt een aantal poeders zelfs als brow poeders gebruiken.
Voor de ultimate Radiant look ga je natuurlijk voor de nude en shimmer tinten.

Ik denk dat dit wel mijn favoriete oogschaduw palette is van NARS. Ik ben echt een saaie Piet met altijd nude tinten. Maar ik hou er gewoon van.
De poeders zijn zoals alle andere poeders van NARS, ze hebben geen tot weinig fall-out, zijn goed gepigmenteerd en blijven ook de hele dag goed zitten.
Fijn aan dit palette is, dat je het overdag als nude look kunt gebruiken. En als je de avond ingaat een mooie smokey eye kunt creëren.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

  • Sheer Glow Foundation €42
  • Radiant Creamy Concealer €29.50
  • Super Radiant Booster €32
  • Skin Deep Eyeshadow Palette €55

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May