Het is weer lente! We hadden er even van mogen genieten, maar het mooie weer komt vast snel weer terug. Tot die tijd is er de Styletone April Box. Helemaal in het thema van de lente en het happy gevoel dat daarbij hoort. 

STYLETONE BOX

De Styletone box is één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €17.95 om de box uit te proberen en daarna maandelijks €15.95. Je krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten. Deze maand kreeg ik alleen de magazine van januari. Maar no big deal, alle informatie staat gewoon op de website.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Leuk is dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met de hashtag #styletone, dan win jij misschien een gratis box!

Het thema van deze maand is ‘Happiness – Lente‘. Denk aan bloemen, groene bomen en mensen op straat. Instant happy vibes toch? Bij de lente horen bijen, dus ook honing. Hiervan vind je dus een heerlijk product in de box. Ook heeft Styletone gedacht aan je lentelook en de tools die je daarbij nodig hebt!

CORRECTOR STICK

Deze Corrector Stick van Beebee Professional is hét product om roodheid, wallen en imperfecties te camoufleren. Super makkelijk om mee te nemen en te gebruiken. Aan beide kanten zit namelijk een kwastje om de concealer mee aan te brengen.
De huidkleurige concealer zorgt voor het neutraliseren van blauw en paars, ideaal dus voor het wegwerken van donkere kringen onder de ogen.
De groene kleur zorgt ervoor dat rode plekjes worden vermindert.
€17.95

LIP PENCIL

Deze Lip Wand van MannaKadar is in twee kleuren verdeeld onder de boxen. Ik heb de kleur Joie gekregen. Deze is jaren geleden ook al eens in de Styletone box verzonden en was super populair.
De Lip Wand is niet alleen voor kleur op de lippen maar tegelijkertijd ook een primer en zorgt het voor gehydrateerde lippen.
€24

MASKER

Maskers, daar heb ik er nooit genoeg van. Ik ben dus blij met dit 2-in-1 Honing Masker van Double Dare Spa.
Het masker bestaat uit twee stappen. Het eerste masker reinigt de huid diep en pakt onzuiverheden aan. Ook verheldert en hydrateert het de huid. Het tweede masker is een beschermend masker dat de huid sterker maakt. Verder zorgt het voor hydratatie, vermindert het de fijne lijntjes en rimpels en behoudt het vochtbalans van de huid.
€7

OOGSCHADUW KWAST

Wanneer je een ooglook maakt, zijn de tools die je gebruikt essentieel. Deze Eyeshadow Brush van Emite is lekker fluffy waardoor het perfect is om je oogschaduw mee aan te brengen en te blenden.
Ik ga deze kwast absoluut gebruiken, want dit is serieus de beste soort kwast om je oogschaduw mee aan te brengen.
€24

OOGSCHADUW PRIMER

Tot slot is er nog de Oogschaduw Primer van Creative Cosmetics. Het is belangrijk om een primer onder de oogschaduw aan te brengen. Dit zorgt er namelijk voor dat de poeder niet in de lijntjes gaat creasen, dat de oogschaduw langer blijft zitten en niet uitloopt en dat de kleuren van de oogschaduw mooier uitkomen. Fun fact: de ingrediënten van deze primer zorgen voor een goede doorbloeding van het gebied rond en op je oog.
€18.95

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Wat een lekker boxje. Dit maakt het feit dat mijn vorige box nogal slordig was, weer goed.
Het meest fijne product vind ik de oogschaduw kwast, hij is zo fluffy! Perfect om de oogschaduw mee te blenden. Ook het masker vind ik erg fijn. Eigenlijk kan ik alle producten in deze box goed gebruiken.
In totaal heeft de box een waarde van €91.90!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €17.95 voor de box. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May