Ken jij Haarshop.nl al? Een webshop waar je terecht kunt voor alle haarproducten die je maar kunt verzinnen. Ze hebben bijna alle haarverzorgingsmerken en één van mijn favoriete merken is Bumble & Bumble. Een diervriendelijk en superlekker merk. Lees je mee?

BUMBLE & BUMBLE

Bumble & Bumble is een heerlijk haarverzorgingsmerk en is cruelty-free! Het merk lanceerde haar eerste product in 1991, namelijk de brillantine (kennen we de vettige haarstyle nog uit de jaren ’90? Blegh haha) en wordt tegenwoordig onder andere verkocht bij Sephora en Douglas.
Ze begonnen echter als een salon in 1977 in New York en was toen nog heel klein. Tegenwoordig hebben ze twee prachtige salons in Amerika en verkopen ze de producten natuurlijk wereldwijd. In Nederland kun je het merk aanschaffen bij Haarshop.nl.
Ik heb mijn drie musthave producten in dit artikel voor jullie klaar gezet!

HAARMASKER

Ik kleur mijn haar regelmatig, zeg maar iedere maand moet ik mijn uitgroei wel bijwerken. En dat doet niet altijd goed voor de conditie van je haren. Daarom heeft je haar soms wat extra verzorging nodig door middel van een masker.
Dit Overnight Damage Repair Masker is speciaal gemaakt voor het haar dat regelmatig wordt gekleurd, gestyled en in de zon komt.
Het is een leave-in treatment en gebruik je in de nacht tijdens je slaap zodat het optimaal kan intrekken en zijn werk doen. Ook kun je het als boost gebruiken door het 20 minuten te laten intrekken.

Ik ben echt een fan van dit soort haarmaskers en probeerde het direct. Ten eerste is de geur heerlijk, dat ben ik wel gewend van Bumble & Bumble, en is de textuur gel-achtig en stug. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen en te verdelen over het hele haar. Ik heb het masker een hele nacht ingelaten. De volgende dag voelt het haar wat hard aan, maar dat is geen probleem. Na het uitspoelen is mijn haar namelijk SUPERzacht én ruikt het echt lekker. Ook zie ik dat mijn haar glanzender is!
Het masker kun je hier aanschaffen: Bumble & Bumble – While You Sleep – Overnight Damage Repair Masque.

HAAROLIE

Iets dat ik ook iedere dag gebruik is een haar olie. Deze Hairdresser’s Invisible Oil is een olie dat zo licht is als een veertje. Het geeft het haar glans, maakt het haar zacht, ontklit en gaat pluizen tegen. De olie is vrij van parabenen en bevat zelfs UV-filters waardoor het haar wordt beschermt tegen de zon.

Don’t let het vrolijke flesje fool you. De olie heeft namelijk geen geur. Zelf vind ik dat jammer, want ik ben een sucker voor lekker ruikende producten. Maar het gaat er natuurlijk om of de olie doet wat het zegt.
Deze olie is best bijzonder, ik heb veel soorten en merken gebruikt, maar nog nooit eentje zoals dit. Het laat namelijk totaal geen vettigheid achter. Het trekt meteen in het haar en maakt mijn haar absoluut glad, pluisvrij en glanzend. Zonder een vette laag. Je kunt het in principe dus iedere dag gebruiken! Ik ben fan, maar ik mis wel een geur.
Hier schaf je de Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil aan.

VOLUME POEDER

Een andere musthave is een volume poeder. You need this in your life. De Prêt á Powder is een volumepoeder met eigenschappen van een droogshampoo. Het geeft textuur, volume en het lift het haar. Maar verfrist tegelijk het ongewassen haar. Ook dit product is natuurlijk vrij van parabenen.

Een volume poeder is perfect om je haar meteen die vavavoom look te geven. Ik vind dit een heerlijke poeder. Het ruikt lekker, maakt het haar niet wit (wel even in het haar masseren) en zorgt voor een lekkere volume bij de haaraanzet.
Ook het flesje is erg fijn. Door in het flesje te knijpen kun je de poeder aanbrengen op de haaraanzet om het vervolgens lekker in te masseren. En de naam, die is ook super leuk!
Koop de Bumble & Bumble – Prêt á Powder hier.

Dit zijn mijn drie favoriete Bumble & Bumble haar producten op dit moment.

$

May