Heb je wel eens een dermaroller gebruikt? Het is namelijk dé huidverzorgingstool om acné, rimpels, grote poriën en andere huidproblemen te verminderen en te voorkomen. In dit artikel vertel ik je wat ik van de dermaroller vind.

DERMA ROLLER SYSTEM

Een Dermaroller wordt ook wel skin roller of micro needle roller genoemd. Het is een tool voor thuis waarmee je de natuurlijke collageen aanmaak een boost geeft en huidproblemen kan verminderen en voorkomen. Denk aan acné, hyperpigmentatie, stretch marks, littekens en rimpels.
De Dermaroller System bevat maar liefst 200 fijne naaldjes in verschillende formaten. De korte naaldjes gebruik je bij weinig huidproblemen, de langere naaldjes hebben meer effect op bijvoorbeeld littekens, acné en stretch marks.

De lengte van de naaldjes varieert van 0.5mm tot 2.5mm. De werkingen hiervan zijn op de needle size guide te zien.
Ik heb gekozen voor de 1mm samen met het Anti-Aging Serum. Dit serum bevat Vitamine C (zorgt voor collageen en elastine) en Vitamine E (is een antioxidant en moisturizer). Wanneer het serum wordt aangebracht na het gebruik van de dermaroller wordt dit veel sneller en beter opgenomen door de huid, omdat je allemaal kleine gaatjes hebt aangebracht. Hierdoor doet het dan ook veel beter haar werk.

Zelf gebruik ik de 1mm dermaroller voor mijn wangen, kin, neus en voorhoofd. Hier heb ik wat grovere poriën en littekentjes van acné. Ik gebruik het ongeveer 4 dagen en geef mijn huid daarna wat rust. Na 4 dagen zie je al direct resultaat. Mijn poriën zijn meteen al minder grof en ik voorkom nieuwe onzuiverheden op mijn huid.
Gebruik het ook niet non-stop achter elkaar. Maar in periodes van een aantal dagen. Op deze manier gebruik je de dermaroller op de juiste manier!
Let op: voor de huid rondom de ogen heb je de dermaroller 0.5mm nodig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Dermaroller is verkrijgbaar bij de website van Derma roller System. Je kunt kiezen uit verschillende formaten naaldjes en verschillende pakketten.
Het pakketje wat je hierboven ziet kost $79.95.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May