Mijn slechtste eigenschap is dat ik rook. Al meer dan 20 jaar zelfs, dus stoppen met roken is een opgave. Ik heb afgelopen week een start gemaakt door een vaper via e-vapes aan te schaffen. Daar zitten ontzettend veel voordelen aan. En ik moet zeggen dat het aardig goed gaat met het minderen met roken, lees je mee?

STOPPEN MET ROKEN

Het stoppen met roken is lastig, als je zelf rookt dan weet je dit als geen ander. Nu rook ik al niet in huis en vind ik rook en rokers zelf ook stinken. Toch blijf ik door roken.
Afgelopen week kreeg ik een vaper van E-vapes en ben ik gaan vapen om af te bouwen met sigaretten. Ik moet zeggen dat het echt wel helpt. Uiteraard heb ik een liquid met nicotine erin, zodat ik dit wel binnenkrijg. Maar uiteindelijk ga ik steeds minder nicotine nemen waarna ik hopelijk helemaal stop. Een vaper is dus niet alleen lekker, maar ook een prima hulpmiddel om te stoppen met roken.

De starterskit van deze mooie roze Just Fog Q16  vaper bestaat uit de vaper zelf en twee coils. De liquid koop je er los bij en je kunt uit verschillende smaakjes kiezen. Ik heb gekozen voor de smaakjes Fruitmix en Grapes.
Het vapen heeft verschillende pluspunten voor mij. Ik kan het binnen doen, het ruikt lekker en ik kan de vaper zo instellen dat het zwaarder of lichter hijst. Op deze manier kun je afbouwen met je vervelende rookbehoefte.
Voordelen vapen:

  • Geen kankerverwekkende stoffen
  • Geen stinkende rook
  • Het zelf bepalen van het nicotine niveau
  • Je mag (bijna) overal vapen
  • Het is een stuk goedkoper dan roken

Mijn favoriete smaakje op het moment is de Fruitmix. Deze smaakt, uiteraard, lekker fruitig en ruikt ook lekker. Op deze manier heeft verder niemand last van jouw ‘rook’. Ze vinden het zelfs lekker ruiken.
Zo kan ik bijna overal vapen, denk ook aan clubs, terrasjes en bij mensen binnen. Ideaal!

Als fulltime roker heb ik de vaper met Koningsdag meegenomen. Want, je mag niet overal roken. En guess what? Ik heb ook bijna niet gerookt. Ik heb vrolijk zitten vapen en feesten zonder dat ik een sigaret miste!
Ik ben dus nog niet helemaal gestopt, maar doordat ik de meeste sigaretten nu met de vaper vervang, ben ik al een stuk goedkoper uit. En mijn doel is natuurlijk om helemaal te stoppen met sigaretten!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Deze Just Fog starterskit is verkrijgbaar bij E-vapes.nl en daar kun je ook terecht voor alle liquids in heel veel verschillende smaakjes. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere vapers verkrijgbaar. Struin gerust eventjes rond!

  • JustFog Q16 Starterskit €28.95
  • E-Liquids van €3.95 tot €4.95

$

May