Ik vind een face mist in de zomer zó fijn en verfrissend. Guess what, Becca Cosmetics heeft de Refreshing Powder ontwikkeld en is een verfrissende ‘face mist’ en poeder in één. Het zorgt dus voor verfrissing en voor een mooie glowy maar niet shiny look. Kijk je mee?

BECCA COSMETICS

Sinds dit jaar is Becca Cosmetics dan ook eindelijk in Nederland te koop. Heel gemakkelijk bij Douglas. Becca staat bekend om haar prachtige highlighters, zo heb ik ‘a long time ago’ een artikel over de Champagne Pop Highlighter geschreven. Het merk staat dan ook helemaal voor de glow.
Maar ze hebben niet alleen highlighters, ook prachtige andere make-up producten. En ze zijn ook nog eens dierproefvrij!

HYDRA MIST SET & REFRESH POWDER

De volledige naam van de poeder luidt dus ‘Hydra-Mist Set & Refresh Powder’. En het is een product dat ik nog niet eerder heb gezien.
Het is een loose fixing powder dat de make-up fixeert en een dewy effect geeft op de huid. Je zal het misschien al verwacht hebben, het is namelijk een best-seller. Uiteraard!
De poeder is namelijk gewichtsloos en geeft een zijdezachte finish doordat het 50 procent water en glycerine bevat, wat zorgt voor een dauwachtige sensatie op de huid, een naadloze afwerking en een comfortabel gevoel.
De poeder is in twee tinten verkrijgbaar: Original (deze zie je hier in de review) en heeft een romige beige tint en de Golden Bronze: een zachte, warme bruintint.

De allereerste keer dat ik deze poeder gebruikte schrok ik me rot. Ik lees namelijk nooit van tevoren, en ik dacht hè? Mijn kwast is nat! Volgende kwast, ook deze is nat. Nou dat is vreemd… Uiteindelijk ben ik toch maar gaan lezen en het is de poeder! Vandaar de Hydra-Mist Set en Refresh naam. Het voelt namelijk vochtig aan, maar maakt niet nat. Het is daarom zaak dat je de poeder wel deppend aanbrengt met een grote kwast, en niet vegend. Maar dat spreekt voor zich.
Ik vind het echt een fantastische poeder. De finish is inderdaad zijdezacht én verfrissend. Een topper om mee te nemen in de zomer in je handtas.
Wat ik ook erg fijn vind is het systeem van de poederdoos. Bovenop de poeder ligt een soort gaas. Hierdoor is het erg gemakkelijk om de poeder op de kwast te krijgen, alleen gaatjes vind ik namelijk zo een gedoe (geknoei enzo). Doordat het gaas rekbaar is hoef je alleen de kwast er maar in te duwen en het is klaar voor gebruik. I LOVE it! Misschien wel mijn product van 2019.
De Golden Bronze heb ik overigens ook en is perfect voor de wat gezonbruinde en/of donkere huid. Het is geen bronzer-achtig idee. Dus als je wat bent gebruind door de zon is deze tint prima te gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Becca is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Kijk ook echt even naar de highlighters, want die zijn GED-WEL-DIG! Tip: Champagne pop en Moonstone are so pretty.

Prijs:

  • Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder €34,67

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May