We hebben al even van de zomer mogen proeven. Het wordt dus tijd om jouw zomer outfits een boost te geven. In dit artikel laat ik je mijn favoriete LASCANA bikini’s, badpakken en lingerie zien. Om jou te inspireren voor de aankomende beachdays én dates.

LASCANA

Lascana.nl is een website waar je alles, maar dan ook wekelijk álles kan vinden voor de zomer maar ook voor de winter. Want je vindt er niet alleen badpakken en bikini’s maar ook nachtkleding en lingerie.
Op de website vind je verschillende merken die we allemaal wel kennen. Zoals LASCANA zelf natuurlijk, maar onder andere ook Buffalo, Adidas, Sloggi en Triumph. Om maar even een aantal te noemen.
Vorig jaar liet ik ook al mijn favoriete items zien van LASCANA. En dit jaar doe ik dat gewoon weer!

BIKINI'S

Beginnend met de bikini’s. Eerlijk is eerlijk, ik moet wel nog wat aan mijn bikini body doen. Maar dit zijn mijn favoriete bikini’s van dit jaar. Geef me een maandje en ik rock ze!

BADPAKKEN

De badpakken liggen meer in mijn straatje op het moment. Mijn buik is niet meer zo plat en dan vind ik het fijner om een badpak te dragen op het strand of in het zwembad. Deze badpakken vind ik het tofst.

LINGERIE

De vorige keer ging ik voor de strandkleding, maar ik moet echt de lingerie laten zien. Gewoon voor in de zomer én in de winter. Ga voor sexy of voor comfortabel. Dit zijn in ieder geval mijn favoriete setjes.

LASCANA-lingerie-3

VERKRIJGBAARHEID

LASCANA-INSPIRATIE

Je vindt alle bovenstaande producten natuurlijk op de website van LASCANA zelf. De prijzen zijn echt heel fijn en je vindt er ook vaak aanbiedingen en/of acties.
Als tip geef ik je mee om ook even bij de loungewear en nachtkleding te kijken. Heerlijk voor ’s avonds op de bank of buiten in de tuin bij je vuurkorfje!

$

May