De zomer kan een aanslag zijn op je haar. Zon, zout en chloor zijn namelijk factoren die zorgen voor droog en beschadigd haar. Met de Keuze Sun Shield lijn wordt jouw haar verzorgt en beschermt tegelijkertijd. Kijk je mee?

KEUNE

Keune is een van oorsprong Nederlands kappersmerk. En is dierproefvrij! De producten die zij verkopen zijn allemaal afgestemd op professioneel gebruik maar ook particulieren zoals jij en ik kunnen de producten aanschaffen.
Over het algemeen kun je de Keune producten bij de betere kapsalons kopen, maar ook online zijn ze te vinden. Even googlen en je hebt ze zo.
Ik heb natuurlijk meer artikelen over Keune producten geschreven.

KEUNE SUN SHIELD

De Sun Shield lijn van Keune beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. Tijdens de warme zomerdagen is deze lijn een echte musthave voor iedere badkamer, aldus Keune.
De essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen het haar niet alleen maar herstellen het ook.
Het resultaat is zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te jammer is en mooi te stylen is voor zomerse beachy looks.

De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een olie en beschermen én herstellen het haar

De lijn bestaat uit drie producten. Namelijk de shampoo, de conditioner en de olie.  En hieronder vertel ik je precies wat ik ervan vind.

SHAMPOO

Deze shampoo is een milde shampoo die zonbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater (ideaal dus ook voor op vakantie!). De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag strand in de zon. Een fles van 300ml kost 16,75.

De geur is voor Keune-begrippen heel mild

De prijs vind ik reuze meevallen. Het is iets duurder dan drogisterij producten maar dit is natuurlijk ook een kappersmerk.
Ten eerste vind ik de fles heel mooi. Het oogt clean en fris en de zachtroze kleur is mijn lievelings! De geur van de shampoo is voor Keune-begrippen heel mild. Het ruikt fantastisch maar toch heel subtiel. Toch blijf ik het ruiken dezelfde dag nog dat ik mijn haren gewassen heb. Lekker.

CONDITIONER

De conditioner wordt beschreven als een hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter (love shea butter) zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haar te ontwarren en de UV-filter in de conditioner beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon.

De conditioner bevat shea butter. Love it!

Ook deze fles ziet er lekker ‘clean’ uit met exact hetzelfde uiterlijk als de shampoo fles. Het enige verschil is dat deze fles iets minder bevat. Namelijk 250ml en kost €17,50. Iets zuiniger doen dus met de conditioner.
De geur van de conditioner is exact hetzelfde als die van de shampoo. Lekker mild en fris. Het doet me een klein beetje denken aan schone was maar dan heel zacht. Ik kan het niet goed omschrijven eigenlijk.
Na het gebruik van de conditioner voel ik direct al dat mijn haar zachter aanvoelt tijdens het uitspoelen. Van zulke conditioners houd ik!

TRAVEL SET

Net zoals ieder jaar heeft Keune een limitied edition set. Deze Travel Summer Set bestaat uit een travel size shampoo en conditioner en een prachtige sjaal/doek die je kunt dragen op bijvoorbeeld het strand.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De bovenstaande producten én andere producten zijn te koop bij de betere kapsalons maar zijn ook online verkrijgbaar. Voor alle verkooppunten kijk je op de website van Keune zelf.

Prijzen:

  • Keune Sun Shield Shampoo €14.99
  • Keune Sun Shield Conditioner €15.69

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May