Lady Vengeance is de nieuwste geur die ik van Juliette has a Gun heb aangeschaft. De geur is bloemig maar toch ook weer kruidig. Met patchoeli, bergamot en lavendel. Love it already. Mijn collectie wintergeuren is dus uitgebreid! Lees je mee?

JULIETTE HAS A GUN

Wellicht ken je het merk nog niet. Maar ik ben al een hele tijd fan. Want de geuren van dit merk zijn zó fijn!
Notino.nl omschrijft het merk als volgt:

De geuren Juliette has a gun zijn geïnspireerd door het werk van William Shakespeare, maar de typische renaissanceromantiek krijgt hier moderne contouren. Het concept van het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid en geeft vrouwen een denkbeeldig wapen in handen om zich teweer te stellen tegen mannen in het eeuwige gevecht tussen de geslachten, passie en liefde.

Het merk Juliette has a gun is het werk van Roman Ricci, kleinzoon van de beroemde ontwerpster Nina Ricci, wier parfums de wereld boeiden. In de wereld van de schoonheid heeft zich zo in 2006 een nieuwe generatie van deze familie een plaats bevochten die niet bang is om in te gaan tegen de regels van de moderne parfumerie. De geur Juliette has a gun Not a perfume heeft bijvoorbeeld de aandacht getrokken; deze geur is gebaseerd op een enkel ingrediënt – ambroxan.

LADY VENGEANCE

Lady Vengeance is een mysterieuze, bloemige parfum en heeft als keywords: opwinding, lust en durf. I like it! De geursoort is bloemig/cypre met als topnoten bergamot en lavendel.
De hartnoten zijn patchoeli en roos en de basisnoten ambroxan, muskus en vanille.
Uiteraard is het een Eau de Parfum, en blijft echt de gehele dag heerlijk ruiken.

Ik koos deze geur vanwege de noten. Ik ben namelijk geen bloemig parfum type maar meer een kruidig/vanille achtig type.
Ik zag dat de geur patchoeli, muskus en vanille bevat en dat trok mij over de streep. Oh, en bergamot vind ik ook heerlijk!
Ik vind de geur namelijk niet bloemig. Ja, uiteraard ruik ik de bloemige zweem wel maar bij mij valt de vanille en de musk het meeste op als ik hem draag. Een vrije zware geur dus. Ideaal voor de winter!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De geur is verkrijgbaar bij bij Notino. Hier vind je overigens nog veel meer geuren van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • Juliette has a gun – Lady Vengeance €56 (50ml), €77 (100ml)

$

May